04 / 05 / 2024

Akasya Acıbadem AVM iletişim!

Akasya Acıbadem AVM iletişim!

Akasya Acıbadem AVM iletişim bilgileri hakkında bilgi almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı AVM'nin açılışı resmen gerçekleşti...


Akasya Acıbadem AVM iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim... HGeçtiğimiz günlerde yapılan törenle hizmete açılan AVM'de 270 adet dükkan, 199 adet depo ve 2 adet sinema yer alıyor. AVM'de dünyaca ünlü markalar bulunuyor.


Akasya Acıbadem AVM'de mevcut olan markalar şu şekilde; Gucci, Samsung, Boyner, Carluccio’s, Vakko, Hemley’s, Beymen, Lacoste, Prada, Victoria Secret, Gucci, Burberry, Kidzania, Armani, Koton, Midpoint, LCV, Marks and Spencer, Burberry ve Faushon.



Akasya Acıbadem AVM, Saf GYO imzası ile hayata geçirildi. AVM toplam  324 bin 458 metrekare inşaat alanına sahip .AVM'nin hemen önündeki Ünalan Metro Durağı da metrobüs ve Kadıköy - Kartal Metrosu'na geçiş için hizmete açık durumda. 


76 bin 740 metrekaresinin kiralanabilir alan olarak belirlendiği Akasya Acıbadem AVM 471 adet bağımsız birimden oluşuyor. Akasya Acıbadem AVM iletişim numarası 0216 428 3132.



Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com