18 / 04 / 2024

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları!

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları!

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları haberimizin içerisinde yer alıyor. Kampanya kapsamında geçerli olan projeler İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta yükselen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold olarak karşımıza çıkıyor.


Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları kapsamında yüzde 1 peşinatta 0,49 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor. Kampanya İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta yükselen My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projelerinde geçerli. 


Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları!


Ataşehir Projeleri:

My Towerland projesi;


Projede yer alan daire alanları 80- 342 metrekare arasında değişiyor. My Towerland 1 milyon metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen proje konum olarak; iş merkezlerine, TEM ve E-5 Karayolu'na ulaşım kolaylığı mevcut. My Towerland projesi toplam 3 bin 500 adet konuttan meydana geliyor. 


Andromeda Gold projesi;

Zemin+51 katlı olarak tasarlanan Andromeda Gold projesinde toplamda 398 daire yer alıyor. Andromeda Gold projesi lokasyon olarak; Uluslarası İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor.  


Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanya detayları!

Maslak Projesi:


My Home Maslak projesi;

Daire büyüklükleri 41 metrekareden başlayarak 351 metrekareya kadar ulaşan projede teslimler hemen yapılıyor. 786 konuttan oluşan proje 3 blok halinde inşa ediliyor. 


My Home Maslak'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire alternatifleri alıcıları bekliyor. 


Ağaoğlu İnşaat

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com