29 / 03 / 2024

Adres Sancaktepe teslimleri!

Adres Sancaktepe teslimleri!

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman? sorunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...


Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman yapılacak? sorunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Adres Sancaktepe Evleri ulaşım bilgisine göre 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre mesafede yer alan proje toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Projede yeni etap satışları başladı. Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje Sancaktepe ilçesinde hayata geçiriliyor.


Proje fiyatları kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede satılık 3+1'lerin fiyatları 372 bin 240 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?


Adres Sancaktepe teslimleri 2017 yılında yapılacak. Projede fitness, spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor. 


Adres Sancaktepe Evleri iletişim bilgileri!

Tel: 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler