20 / 04 / 2024

Türkiye İMSAD, Ortaköy'deki terör saldırısını kınadı!

Türkiye İMSAD, Ortaköy'deki terör saldırısını kınadı!

2017'nin henüz ilk saatlerinde Ortaköy'de gerçekleşen terör saldırısına ilişkin Türkiye İMSAD basın açıklaması yaptı ".Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırı nedeniyle yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. " denildi...


Huzur, hoşgörü, birlik ve barış umuduyla başladığımız 2017’nin henüz ilk saatlerinde Ortaköy’den gelen acı haberle sarsıldık. Bu kadar göz önünde bir mekanda böylesine alçakça bir saldırının gerçekleştirilmesi, Türkiye üzerine dönen karanlık oyunların bir yansımasıdır. Masum insanlara yönelik bu tür terör saldırılarıyla ülkemizin iç huzuru, birlikteliği, modern yaşam tarzı, hoşgörülü toplumsal yapısı hedef alınmaktadır. Hain amaçlar güden teröristlerin bu emellerine ulaşmalarına yine toplumsal birlikteliğimizle engel olacağız.   


Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırı nedeniyle yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. 


F. Fethi Hinginar

Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye İMSAD