19 / 04 / 2024

Samsung kavisli ekranlı akıllı TV’leri Nisan'da satışa sunacak!

 Samsung kavisli ekranlı akıllı TV’leri Nisan'da satışa sunacak!

Samsung, İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirdiği “Samsung Forum 2014”te en yeni ürünlerini tanıttı. Smasung etkinlikte en çok dikkat çeken ürünlerden biri olan kavisli ekranlı akıllı TV’leri Nisan'da satışa sunacağını açıkladı...



Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirdiği “Samsung Forum 2014”te en yeni ürünlerini tanıttı.


Bunların içinde tablet, kavisli ekrana sahip televizyon ve akıllı buzdolabı da bulunurken, kavisli ekranlı akıllı TV’ler etkinlikte en çok dikkat çeken ürünlerden biri oldu. Nisan ayında Avrupa genelinde satışa sunulması planlanan kavisli ekranlı televizyonların fiyatları ise henüz açıklanmadı.


FİYATI AÇIKLANMADI

Kavisli ekranı sayesinde görüntü kalitesinin standart düz ekranlı TV’lere göre arttığını dile getiren Samsung AV Grup Ürün Müdürü Taner Veysel Kaya, kavisli ekranlı TV’nin sarmalayıcı özelliği sayesinde kullanıcıların izlediği filmlerin veya futbol maçlarının içindeymiş hissi yarattığını söyledi. Standart düzen ekranlı televizyonlarda ekranın ortasındaki mesafeyle kenarlardaki mesafenin eşdeğer olmadığına dikkat çeken Kaya, kavisli ekranlarda hem ekranın ortasına olan uzaklık hem de kenarlara olan uzaklık eşdeğer olduğundan kullanıcıda 3D izliyor hissi yarattığını belirtti.


FATİH’E ÖZEL TABLET

Samsung Electronics’in Türkiye Başkanı Yoonie Joung da, FATİH Projesi için özel bir tablet geliştirdiklerini ve bu konuda Türk hükümetiyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti.


Hürriyet