28 / 03 / 2024

Samsung U900 kavisli Ultra HD televizyon serisi!

Samsung U900 kavisli Ultra HD televizyon serisi!

Samsung Forum 2014’te “akıllı” teması ön plana çıktı. Samsung’un Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesine yönelik yeni ürünlerini tanıttığı etkinliği Samsung Forum 2014, İspanya’nın Malaga kentinde gerçekleşti...


Samsung Forum 2014’te “akıllı” teması ön plana çıktı. Samsung Electronics MENA Başkanı Choong Ro Lee, bölgede önemli bir başarı yakaladıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki satışlarımızı yüzde 38 artırmayı başardık” dedi.

 

Kavisli Ultra HD TV’ler geliyor


Etkinliğin ön plana çıkan ürünleri arasında kavisli akıllı televizyonlar yer aldı. Akıllı televizyon pazarının lideri olan marka, U900 kavisli Ultra HD televizyon serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Samsung Electronics MENA Bölgesi Ses ve Görüntü Ürünleri Başkanı Mustafa Sadick, kavisli objeleri insan gözünün daha net görebildiğini söyledi. Samsung, dört çekirdekli işlemci teknolojisi ile televizyonlarındaki performansı önemli düzeyde artırdığı iddiasında. Ayrıca “Ultra HD video paketi” gibi uygulamaları ile de televizyonlarına özel sunduğu içeriği zenginleştiriyor. Samsung, bu yıl MENA bölgesine 65 inç ve 78 inç ekrana sahip kavisli akıllı televizyonlarını sunacak.


Etkinliğin dikkat çeken bir segmenti akıllı ev elektroniği oldu. RT6000 serisi akıllı buzdolabı ile WW9000 akıllı çamaşar makinelerini tanıtan Samsung, bu ürünlerinde tasarımın yanında dayanıklılık ve enerji tasarrufu vaad ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre RT6000 buzdolabı serisinde yüzde 47’e kadar enerji tasarrufu sunuluyor. İlginç bir tasarıma sahip WW9000 akıllı çamaşır makineleri ise otomatik optimal yıkama özelliğine sahip. Bu özellik, makineye yerleştirilen yüke göre kullanması gereken su ve deterjanı belirlemesine imkan tanıyor.


Samsung’un kurumsal alana yönelik tanıttığı ürünler içinde ise üç yeni tableti dikkat çekti. Tab PRO ve Note PRO model adları ile sunulan tabletler 8 saatten fazla pil kullanım süresine ve oldukça ince tasarıma sahip.



Dünya