01 / 05 / 2024

Mercedes EQS fiyat listesi Mart 2022!

Mercedes EQS fiyat listesi Mart 2022!

Yeni modeller için düğmeye basan Alman otomotiv devi Mercedes merakla beklenen Mercedes EQS fiyat listesini de resmen açıkladı. Peki yeni reklam filmiyle dikkat çeken Mercedes EQS fiyatları ne kadar? İşte Mercedes EQS fiyat listesi Mart 2022...


2022 yılının başında Mercedes Vision EQXX  konseptini görücüye çıkaran Mercedes, yeni modeller için de start verdi. Lüks araç severlerin merakla beklediği Mart 2022 fiyat listesini de yayınlayan Mercedes'in Mart 2022 fiyat listesinden önce modelleri ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Lüks araç severlerin merakla beklediği EQXX konseptini görücüye çıkaran Alman otomotiv devi Mercedes, EQXX'i duyurduğunda kendisinin pil takımını açıklamamıştı fakat ne kadar menzil sağladığını duyurmuştu. 1.000 kilometre olark açıklanan o rakamla dikkat çeken EQXX yalnızca 1.750 kilogram ağırlığa sahip.

Mercedes EQS fiyat listesi Mart 2022!

Mercedes EQS özellikleri

Hızlı şarj ile sadece 31 dakikada şarj edilebilen Mercedes EQS, Mercedes-EQ’ya özel radyatör ızgarası, devrim niteliğinde hyperscreen ekran ve birinci sınıf arka koltuk konforu ile dikkat çekiyor. 

Peki yeni reklam filmiyle dikkat çeken Mercedes EQS fiyatları ne kadar? İşte Mercedes EQS fiyat listesi Mart 2022...