27 / 04 / 2024

Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi Nisan sonunda açılıyor!

 Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi Nisan sonunda açılıyor!

TORUNLAR GYO' nun İstanbul Mahmutbey' de 1.1 milyar TL' lik yatırımla hayata geçirdiği karma proje Mall of İstanbul' un alışveriş merkezi Nisan sonunda açılıyor...


TORUNLAR GYO'nun İstanbul Mahmutbey'de 1.1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirdiği karma proje Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi Nisan sonunda açılıyor. Alışveriş merkezlerinde kiracılarına kolaylık sağlamak için kur sabitleme yöntemine sık sık başvuran Torunlar GYO, dolar kurunun rekor kırdığı bu günlerde Mall of İstanbul için de bu yolu seçti. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bu konjonktürde perakende sektörüne destek olmak üzere elimizi taşın altına koyduk. Bu doğrultuda da tüm alışveriş merkezlerimizde yaptığımız gibi Mall of İstanbul için de kur sabitlemesine gittik. Mall Of İstanbul için kirada, dolar kurunu 1.950'ye sabitledik. Ayrıca kiracılarımız ilk 4 ay için sabit kiranın yarısını ödeyecek" dedi. 

Mall Of İstanbul, 350 mağaza, gurme merkezi, geleneksel ve modern sanatlar sokağı, gösteri sanatları merkezi ve kapalı tema parkı ile kapılarını açacak. Aziz Torun, Mall of İstanbul'da Mart ayı itibariyle konut ve ofis bloklarında yaşamın başlayacağını belirterek, "Alışveriş ma çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı. Yüzde 95 doluluk oranı ile açılmayı hedefliyoruz" dedi. Kapalı tema park Torunlar GYO AVM'lerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlham İnan Dündar Mall of İstanbul'da, 36 milyon dolar yatırımla temalı kapalı eğlence parkı ve Geleneksel Sanatlar Sokağı'nın da hazırlandığını söyledi. 


Vatan Gazetesi