18 / 04 / 2024

Kiler Holding ‘Qubba’ yı büyütüyor!

 Kiler Holding ‘Qubba’ yı büyütüyor!

Kiler Holding, süper market ve gayrimenkul işinden sonra ‘nagileci’ oluyor. Türkiye’nin en yüksek binası İstanbul Sapphire’ı yapan Kiler, ‘Qubba’ adındaki nargile mekânlarının ilkini Ataşehir ve Beylikdüzü’nde açtı...



KİLER Holding, süper market ve gayrimenkul işinden sonra ‘nagileci’ oluyor. Türkiye’nin en yüksek binası İstanbul Sapphire’ı yapan Kiler, ‘Qubba’ adındaki nargile mekânlarının ilkini Ataşehir ve Beylikdüzü’nde açtı.


Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler, Türkiye’de nargileye artan ilgiyi fark ettikleri için bu alanda zincir bir marka yaratmak istediklerini söyledi. Bu iki denemenin başarılı olması halinde Türkiye’nin ilk nargile zinciri doğabilir. Bebek’te bir süre önce açılan ve muhafazakarların yoğun ilgi gösterdiği lüks nargileci Al Fakheer en çok dikkat çeken yatırımlardandı. Atasay’ın sahibi Cihan Kamer’in Kuruçeşme’de açtığı Huqqa da yine bu alandaki lüks yatırımlardan. Ancak Kiler, daha fazla ‘orta üstü’ kesimi hedeflediği ‘kubbe anlamına gelen Qubba’yı büyütecek gibi görünüyor.



Hürriyet