28 / 03 / 2024

Kiler Doha'da mağaza açacak!

Kiler Doha'da mağaza açacak!

Kiler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kiler Alışveriş, ilk adımda Katar olmak üzere, önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine yayılma kararı aldı. Doha'da Kiler mağazalarının açılması ve işletilmesiyle ilgili mutabakat anlaşması imzalandı...


Kiler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kiler Alışveriş, ilk adımda Katar olmak üzere, önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine yayılma kararı aldı. Kiler Holding'in Grup CFO'su Kaan Aytoğu, yüksek gelir düzeyli Körfez ülkelerine açılma hedefi doğrultusunda, Katarlı yatırımcı devlet kuruluşu Al Rayyan ile Doha'da Kiler mağazalarının açılması ve işletilmesiyle ilgili mutabakat anlaşması imzaladıklarını söyledi. Aytoğu, bu anlaşmadan bağımsız olarak, beş yıllık projeksiyon kapsamında da Körfez ülkeleri demiryolu hattı boyunca Kuveyt, Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman'da da mağazalar açmayı planladıklarını söyledi. 


EN AZ 5 MAĞAZA AÇACAK 

Kaan Aytoğu, nihai anlaşmanın ise eylüle kadar tamamlanmasının planlandığını kaydetti. Aytoğu, "Doha'da kaç mağaza açacağımız danışman firmanın detaylı çalışması sonrası netleşecek. Ancak en az beş mağaza hedefliyoruz" dedi. Aytoğu, beş yılda Abu Dhabi ve Dubai, Kuveyt'te Kuveyt City, Suudi Arabistan'da Dammam, Bahreyn'de Manama, Umman'da ise Sohar ve Muskat'ta mağaza açacaklarını söyledi. 



Sabah