20 / 04 / 2024

Kemalpaşa Belediyesi, çim idman sahası ve futbolcu tesislerini 3 yıllık kiraladı!

 Kemalpaşa Belediyesi, çim idman sahası ve futbolcu tesislerini 3 yıllık kiraladı!

Kemalpaşa Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan çim idman sahası ile futbolcu tesislerini, 3 yıllık bir sözleşmeyle kiraladı...



Kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra sportif çalışmalara ve kurumlara destek veren Kemalpaşa Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan çim idman sahası ile futbolcu tesislerini, 3 yıllık bir sözleşmeyle kiraladı. Sözleşme uyarınca bir yıl sonra isim değişikliğine gidecek olan dernek, bir yıl sonunda Kemalpaşa Spor Kulübü Derneği adını alacak.


Balçova Yaşam Spor Kulubü Derneği ile yapılan protokol uyarınca belediyenin çim sahasını kullanacak olan dernek, bütün çalışmalarını ve antrenmanlarını burada yapacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile Kulüp Başkanı Fatih Komili tarafından imzalanan protokol ile dernek de isim değişikliğine giderek bir yıl sonra Kemalpaşa Spor Kulübü Derneği adını alacak. Belediyede düzenlenen ve çok sayıda kişinin katıldığı protokol töreninde konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, amaçlarının gerçek anlamda spora destek vermek olduğunu söyledi. Uğurlu, "Biz her zaman sporcuların ve Sivil Toplum Kuruluşları(STK)'nın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Temel hedefimiz ilçemizdeki gençlerimizin sportif faaliyetlerini artıracak çalışmalara öncülük etmek. Gençlerimizin gelecekte daha başarılı olacağına inanıyoruz. Dünyada adından söz ettiren sporculara yetiştirmeyi amaçlayan bir anlaşma yaptık" dedi.


Önümüzdeki dönemde sportif faaliyetlerde yeniden yapılanmaya gidecekleri bilgisini de veren Uğurlu, "Belediye olarak her branşta sportif faaliyetler üreten ve bunların tek çatı altında toplandığı, yeni bir oluşum gerçekleştirmenin kararlılığındayız. Kazananın Kemalpaşa ve gençlerimizin olduğu yarınları hedefliyoruz" ifadesinde bulundu.  


 


Star