27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Piazza AVM, 15 milyon ziyaretçiyi ağırladı!

Kahramanmaraş Piazza AVM, 15 milyon ziyaretçiyi ağırladı!

İnşaat, ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanlarında faaliyet gösteren Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla geliştirdiği Piazza markalı alışveriş ve yaşam merkezlerinden Piazza, bir yılda 15 milyon kişiyi ağırladı.


Hizmete açıldığı 26 Nisan 2013 tarihinden 2014 Nisan ayı sonuna kadar yaklaşık 15 milyon ziyaretçi ağırlayarak, kentin ekonomisine canlılık getiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği etkinliklerle de bölge halkının sosyal, sanatsal ve kültürel yaşamım zenginleştirme hedefinde. 

200 milyon dolarlık yatırımla kurulan Kahramanmaraş Piazza'da, toplam 110 bin metrekarelik kapalı alanında 160'a yakın ulusal ve uluslararası marka yer alıyor. Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Piazza>da çocuk oyun alanları, buz pisti, bowling ve sinema salonları da yoğun ilgi görüyor. 

Kent merkezinde bulunan Kahramanmaraş Piazza'nın ulaşım kolaylığı, açık ve kapalı olmak üzere toplam bin 100 araçlık otoparkı ile de dikkat çektiğini anlatan Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Şişman, bulundukları lokasyon gereği Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Adana ve Hatay'dan da ziyaretçi aldıklarına dikkat çekti. Düzenledikleri etkinliklerle ses getirecek proj eleri hayata geçirdikleri tespitini yapsın Şişman, bu sayede bir yü gibi kısa bir sürede 15 milyon ziyaretçiye ulaştıklarını kaydetti. Şişman, ziyaretçilerine kaliteli ve hesaplı alışverişten daha fazlasını sunduklarını vurgulayarak, Piazza'nın aktiviteleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle de ziyaretçilerinin ilgi ve takdirini topladığını düe getirdi. 

Selçuk Şişman, potansiyeli yüksek bir yatırım alam meydana getirdiklerini belirterek, Kahramanmaraş Piazza'da mağazaların yanı sıra küçük yatırımcılar için de cazip fırsatlar bulunduğunu söyledi. Şişman, günümüzde değişen alışveriş kültürüyle birlikte artık güçlü olmakla yetinmeyen, aynı zamanda gelişmeye ve değişime açık girişimlerin başarılı olduğunu ve Kahramanmaraş Piazza gibi profesyonelce yönetilen alışveriş merkezlerinin yatırımcüarın ilgi odağı olduğunu söyledi. Şişman, Rönesans AVM'lerinin uzun araştırmalar ve geleceğe yönelik projeksiyonlar ışığında hayata geçirildiğini, bu nedenle de risk faktörünü azalttıklarım sözlerine ekledi. 



Dünya Bölge