18 / 05 / 2024

Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022!

Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022!

Stellantis çatısı altında yer alan markalardan biri olan ve  SUV denildiğinde ilk akla gelen markalardan arasında yer alan Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Jeep Renegade fiyatları ne kadar? İşte Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022...


Stellantis çatısı altında yer alan markalardan biri olan ve  SUV denildiğinde ilk akla gelen marka olan Jeep'in ilk yüzde yüz elektrikli modelini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkmıştı.

Jeep'in en sevilen ve en çok merak edilen modeli arasında yer alan Renegade fiyatları da belli oldu. Peki Jeep Renegade fiyatları ne kadar? Jeep Renegade fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce Jeep'in ilk yüzde yüz elektrikli modeli hakkında bazı bilgiler verelim.

Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022!

Jeep'in merakla beklenen ilk  tamamen elektrikli modelinin geleceği tarih resmen açıklandı. Elektrikli geleceğiyle ilgili bir etkinlik gerçekleştiren Stellantis Grubu, 2026'dan itibaren Avrupa'da sadece tamamen elektrikli otomobiller tanıtacak. Merakla beklenen elektrikli Jeep, 2023 yılında Avrupa'da satışa çıkacak. 

Peki Jeep Renegade fiyatları ne kadar? Jeep Renegade fiyat listesi Mart 2022 belli oldu mu? İşte detaylar...