29 / 04 / 2024

İstanbul Shopping Fest'te 1 milyon turist hedefleniyor!

 İstanbul Shopping Fest'te 1 milyon turist hedefleniyor!

stanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'te (İSF) bu yıl 10 milyar TL ciro ve 1 milyonun üzerinde turist beklediklerini açıkladı.



İstanbul Ticaret Odası Başkanı  (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'te (İSF) bu yıl 10 milyar TL ciro ve 1 milyonun üzerinde turist beklediklerini açıkladı. Perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren ve bu yıl 4. kez düzenlenen İstanbul Shopping Fest (İSF) heyecanı sokağa indi. Festival sadece AVM'ler ya da şehrin lüks semtlerinde değil Mahmutpaşa gibi kentin birçok noktasında, alışverişi etkinliklerle buluşturuyor. 


SAYILI FESTİVALLERDEN 

Bu yılda, 29 Haziran'a kadar tüm İstanbul'da zengin bir etkinlik içeriğiyle alışverişi eğlence ile birleştiriyor. ISF günleri boyunca vatandaşlar ürünlere indirimli olarak ulaşırken, festivalde yer alan özellikle küçük esnafın da yüzü gülüyor. ISF aynı zamanda, dünyanın en büyük festivallerinden biri olmayı hedefliyor. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı ibrahim Çağlar festivalde İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Torunlar Gayrimenkul patronu Aziz Torun ile beraber kahve pişirerek müşterilere ikram etti. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, "İSF'yi dünyanın sayılı alışveriş festivalleri arasına sokmak istiyoruz. Festival kapsamında 10 milyar TL civarında ciroya ulaşmayı ve 1 milyonun üzerinde turist çekmeyi hedefliyoruz. Konsept indirim günleri düzenlenecek. Belirli günlerde bazı ürünler çok özel fiyatlarla satılacak" dedi. İstanbul shopping fest aynca kentte bulunan turistler içinde hem eğlence hem de alışveriş anlamına geliyor. 



Yeni Şafak