29 / 04 / 2024

Osmanbey'de perakende günleri!

 Osmanbey'de perakende günleri!

İstanbul Shopping Fest ( İSF ) kapsamında bugün başlayıp yarın devam edecek olan " Osmanbey Weekend " etkinliğinde semtteki bine yakın toptancı, ürünlerini perakende fiyatına satacak...


Toptan satış merkezi Osmanbey, sokaklarını İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında nihai tüketiciye açıyor. Ürünler toptan fiyatına perakende satılacak


İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında bugün başlayıp yarın devam edecek olan "Osmanbey Weekend" etkinliğinde semtteki bine yakın toptancı, ürünlerini perakende fiyatına satacak. Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) Başkanı İlker Karataş, komşu ülkelerde yaşanan sıkıntıların Türkiye'nin genel ekonomisini etkilediğini söyledi. Yakın çevrede birçok problem yaşandığını dile getiren Karataş, "Arap Baharı denilen süreçteki olaylar, Kuzey Afrika'da yaşananlar, Mısır ve Suriye'de devam eden zor süreç, son dönemde Ukrayna ile Rusya arasındaki sıkıntılar ve son 2-3 sene içinde İran'da ekonomik anlamda yaşananlarla etrafımızda bir yangın var havası oluştu" dedi. 


BİR İLK OLACAK 

Karataş, Osmanbey'de düzenlenen etkinliğin sıkıntılı sürecin aşılmasına katkı sağlayacağını belirterek, şöyle devam etti: "İSF kapsamında, Osmanbey ilk kez nihai tüketiciyi hedefleyen böyle bir festivale katılacak. Bugüne kadar toptan satış yapan ihracatçı firmalarımız, ilk kez kapılarını perakende satış için açmaya hazırlanıyor. Bu, ilginç bir deneyim olacak." 


SOKAKLAR KARNAVAL HAVASINA BÜRÜNECEK

Osmanbey'deki firmaların 50'den fazla ülkeye ihracat yaptığı bilgisini veren Karataş, "Bugün Şair Nigâr Sokağı'nda kurulacak 100 metrelik podyumda festivalin en büyük açık hava defilesi yapılacak. Sokaklarda gösteriler, müzik dinletileri ve defileler gerçekleştirilecek" diye konuştu. 


Sabah