29 / 03 / 2024

Bitcoin kan kaybediyor!

Bitcoin kan kaybediyor!

Kripto paraların şahı olan bitcoin Rusya'nın Ukrayna'daki nükleer santrali vurmasıyla kan kaybetmeye başladı. İşte Bitcoin'de son durum...



Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya'nın Ukrayna'daki nükleer santrali vurması ve santralde yangın çıktığı haberlerinin yayılması dünya gündeminde de tedirginlik yarattı.


Sözcü'nün aktardığına göre; Avrupa'daki en büyük nükleer santralinde meydana gelen yangın son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralarda da deprem etkisi yarattı. 


Konu ile ilgili olarak aktarılan gelişmelere göre, dün 44 bin dolar seviyelerinde olan kripto paraların şahı Bitcoin, bugün 41 bin dolara kadar indi. Yine yaşanan gelişmelere göre, bir diğer önemli kripto para yatırım aracı olan Ethereum da yüzde 4'ün üzerinde değer kaybı yaşadı ve açıklanan resmi verilere göre 2 bin 700 doların altını geriledi. 


Bitcoin kan kaybediyor!


İŞGALLE Mİ DALGALANDI?


Yatırımcıların gözdesi olan Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla bazı değer kayıpları yaşanmış ve başlayan işgalin ilk gününde Bitcoin 35 bin doların altını görmüştü. Yine açıklanan resmi verilere göre, Rusya'nın söz konusu yaptırımları aşabilmek için son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paraları kullanabileceğiyle ilgili haberlerle Bitcoin'de ve diğer kripto paralarda bazı değer kayıpları yaşandı. 


Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne oldu? Euro bugün kaç TL?