29 / 04 / 2024

Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne oldu? Euro bugün kaç TL?

Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne oldu? Euro bugün kaç TL?

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne oldu? Euro bugün kaç TL? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Yatırımcıların en çok merak ettiği ve en çok arattığı yatırım araçları arasında yer alan Euro'da son durum ne oldu? Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne kadar oldu? İşte merak edilen o soruların yanıtları...


Açıklanan resmi verilere göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan Euro yeni haftanın son işlem gününe 15,62 liradan başladı. Yine açıklanan resmi verilere göre dün kapanışı 15,70 seviyelerinde gerçekleştiren Euro yeni güne de düşüşle başladı.


Euro Mart ayının ilk Cuma gününde ne oldu? Euro bugün kaç TL?


Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra yaşanan gelişmelere göre, Euro kuru geçen hafta son zamanların en yüksek seviyelerine çıkmıştı ancak açıklanan verilere göre, Euro'nun şu dakikalarda alış fiyatı 15,55 TL, satış fiyatı da 15,62 TL olarak belirlendi. 


Yine merak edilen ve açıklanan resmi verilere göre, Euro/TL haftalık bazda en yüksek seviyesini 24 Şubat 2022 tarihinde yakalayarak 16,23 seviyelerine çıkmıştı. Yine açıklanan verilere göre, Euro/TL son 5 sene içerisinde en yüksek seviyeye 18 Aralık 2021 tarihinde çıktı ve rekor kırarak 18,757 seviyesine ulaştı.

 

Gümüş altının gölgesinden çıkıyor mu?