23 / 04 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorin 20 TL oluyor!

Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorin 20 TL oluyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki Rusya Ukrayna savaşı benzin fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...


Günlerdir devam eden Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, akaryakıt fiyatlarını da derinden etkiledi. Yaşanan yeni gelişmelere göre, brent petrolün fiyatı, 111 doları aştı. Akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, gelen son dakika zamlarından sonra akaryakıt fiyatlarında yeni artışlar bekleniyor. Aktarılan detaylara göre,  milyonlarca sürücüyü ilgilendiren benzin ve motorinin 20 lira, otogazın da 13 lira seviyelerine çıkacağı konuşuluyor.


Açıklanan resmi verilere göre, 106 dolar civarında olan brent petrol fiyatları, 111 doları geçti. Yaşanan bu gelişme de son zamanlarda gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Konuyla ilgili önemli detaylar veren uzmanlar, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın giderek büyümesi durumunda fiyatların daha da artacağını belirtiyor.


Araç sahipleri dikkat! Benzin ve motorin 20 TL oluyor!


AKARYAKITA YENİ ZAM MI GELECEK?


Açıklanan resmi verilere göre, dün 106 dolar seviyelerinde hareket eden brent petrol fiyatları, bugün itibariyle 111 doları da geçti. Tüm dünyada dengeleri alt üst eden söz konusu savaşla beraber birçok ürünün fiyatı da artı. Söz konusu savaşın büyümesi halinde fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor. Açıklanan son dakika gelişmelerine göre, Brent petrol fiyatlarının artmasıyla beraber akaryakıta da zam gelmesi bekleniyor.


Milyonlarca kişiye 0 faizli kredi müjdesi! Resmen açıklandı!