25 / 04 / 2024

Altını olanlar dikkat! Gram altın 900 liraya...

Altını olanlar dikkat! Gram altın 900 liraya...

Milyonlarca kişinin yakın takibinde olan altın fiyatlarında son durum ne oldu? Altın fiyatları bugün ne kadari? İşte yatırımcıların gözdesinde son durum...



Milyonlarca kişinin yakın takibinde olan altın fiyatları artmaya devam ediyor. Resmi olarak açıklanan verilere göre, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra altın fiyatları zirve yapmıştı. Peki Mart ayının ilk cuma gününde altın fiyatları ne oldu? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...


Açıklanan resmi verilere göre, Doğu Avrupa'da yükselen gerilim yatırımcıların gözdesi haline gelen altını da zirveye taşıdı. Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, sabahın erken saatlerinde ons altın güne 1937 dolardan başladı. Yukarı yönlü seyrini sürdüren ons altın şu an itibariyle 1945 seviyesine ulaştı ve bir rekora imza etti. Açıklanan resmi verilere göre, bu yılın en yüksek seviyesine ulaşmış olan altının onsu diğer altın çeşitlerini de artırmış oldu.


 Altını olanlar dikkat! Gram altın 900 liraya...


Altın yatırımcılarının yüzünü güldüren gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen gram altın güne 875 TL'den başlarken ons altının yükselmesi ile ivme kazandı ve 895 TL'ye çıktı.

 

Yatırımcıların gözdesi altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş  '' Gram altının 1450 lira olmasını bekleyin, tekrar 1900 dolar altına sarkma ihtimalinde yüzde 50'mi alırım. FED'i beklerim kendime süre tanırım pozisyonumu kapatırım. 2022 yılında ons altında 2150 dolar gram altında 1450 lira benim öngörüm bu yönde. Zaman olarak bir şey söyleyemem. '' dedi.


Bitcoin'de 40 bin dolar altı tehlikesi!