26 / 04 / 2024

Akıllı televizyonu olmayanlara müjde! Xiaomi Mi TV Stick Android TV 31 Mayıs fiyat listesi!

 Akıllı televizyonu olmayanlara müjde! Xiaomi Mi TV Stick Android TV 31 Mayıs fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden N11, akıllı televizyon sahibi olmayanlar için yüzde 5 indirimle Xiaomi Mi TV Stick Android TV'leri satışa sundu. İşte detaylar...


Tüm Dünyaya Erişin
Xiaomi Mi TV Stick son zamanların favori platformları Netflix, YouTube, Prime Video ile birlikte yüklü şekilde gelir. Bu iki hizmete doğrudan erişmek için oyun kumandanızdaki bir düğmeye basmanız yeterlidir. Tek yapmanız gereken Play Store'a bağlanmak ve Spotify, Disney+ gibi diğer pek çok uygulamayı yüklemek olacak. Ayrıca 4K özellikli Akıllı uzaktan bir kumandasında, Google Asistan, menü düğmeleri, ses kontrollerini yapabileceğiniz ve Netflix ve Prime Video için özel direkt bağlantı kurabileceğiniz butonları yer alıyor. Ayrıca Xiaomi Mi TV Stick Android TV Medya Oynatıcı, Google Play Store en sevdiğiniz oyunları indirmenize izin veriyor ve Bluetooth 4.2 ile eğlence olanaklarını artırıyor. Akıllı eğlence için akıllı bir sistem.

 Akıllı televizyonu olmayanlara müjde! Xiaomi Mi TV Stick Android TV 31 Mayıs fiyat listesi!


Uzun bir günün ardından çok yorgunsanız, Xiaomi Mi Stick TV uzaktan kumandanızı alın , soğuk bir içecekle koltuğa uzanın ve mikrofondaki düğmeye basın. Bu şekilde , yalnızca sesinizi kullanarak tüm sistemi kontrol etmenize yardımcı olan Google asistanını "uyandırmış olacaksınız". Evinizdeki diğer akıllı cihazları kontrol etmek için sesli komutları kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mi TV Stick Android TV Medya Oynatıcı:750,50 TL

Editörün Notu: Bu haber 31 Mayıs 2022 22:00'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 41 kuruş, euro 17 lira 61 kuruş, altının gramı ise 972 lira 24 kuruş değerindedir.

Realme Akıllı 4K Google Tv Stick Medya Oynatıcı 10 Mayıs 2022 fiyat listesi! Realme Akıllı 4K Google Tv Stick Medya Oynatıcı güncel fiyat!