16 / 04 / 2024

Gayrettepe'de yeni proje: Armoni Residence!

 Gayrettepe'de yeni proje: Armoni Residence!

İstanbul Gayrettepe'de MM Proje tarafından tasarlanan Armoni Residence'ta konutların yanı sıra, iş toplantı salonları, spa ve fitness alanları bulunuyor...


Modern mimarisi, seçkin detayları, benzersiz ayrıcalıkları ve zengin sosyal imkanlarıyla size kaliteli ve renkli bir yaşam, karlı bir yatırım vadeden Armoni Residences, İstanbul’un yeniden gelişime hazırlanan iş ve yaşam merkezi Gayrettepe’de, çevreyolu ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla değerli bir konumda yer alıyor. 


MM Proje’nin hayata geçirdiği Armoni Residences, her katında hayatın farklı renklerini taşıyan mimarisiyle çok özel. Armoni Residences her katta yedi farklı daire tipi sunuyor. En kaliteli mobilya ve aksesuarlarla özenle dekore edilmiş, kat rengiyle uyumlu detaylara sahip dairelerde ayrıcalıklı yaşamın keyfine varacaksınız. Dairenizi, her detayıyla yaşama hazır teslim alabileceğiniz gibi, dilerseniz mobilya ve dekorasyonsuz olarak alıp, zevkinize göre de dekore edebilirsiniz. Gayrettepe Armoni Residence ayrıca, iş toplantı salonları, SPA ve fitness merkezleriyle de yaşamınıza konfor, dinamizm ve sağlık katacak! 


Yaşam alanı olarak kullanabileceğiniz Armoni Residence’ta dilerseniz, dairenizi kullanmadığınız süreçlerde residence yönetiminin kiralama hizmetine sunabilir ve dairenizi geleceğe dönük çok karlı bir yatırıma dönüştürebilirsiniz.   

 Gayrettepe

MM PROJE HAKKINDA

Doğal, tarihi ve kültürel değerleri koruyarak gerçekleştirdiği ve sürmekte olan  farklı projeleriyle sektörün odak noktası olmaya devam eden MM Proje’nin çeşitli yönleriyle hayata geçirdiği projeler:

Yurtiçi: Adabükü, Anel, Armoni, Ataköy, Doğabükü, Evcimen Çekmeköy, Forum Çamlık, Forum Gaziantep, Forum Mersin, Gordion AVM, Mashattan, Park Plaza, Redevco Erzurum, Terrace Tema, Ümraniye Belediyesi Yurtdışı: Babello, City Palace, Mazi Towers, Maziland, Moskova Villa, Villa Vitoşa


0 (216) 651 77 30

www.mmproje.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri