29 / 04 / 2024

Fuaye Süreyyapaşa'da 315 bin TL'ye! Doktor ve mühendislerin tercihi!

Fuaye Süreyyapaşa'da 315 bin TL'ye! Doktor ve mühendislerin tercihi!

Yılmaz İnşaat projesi olarak Maltepe'nin Süreyyapaşa semtinde inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa ve Fuaye Turkuaz, 106 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükseliyor. Projelerin yüzde 65'lik kısmının satışı tamamlandı


Fuaye Süreyyapaşa'da 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok yer alıyor. Fuaye Süreyyapaşa'nın yanı başında inşası devam eden Fuaye Turkuaz ise 14 ve 24 katlı iki kuleden oluşuyor. 186 konutluk Fuaye Turkuaz her dairesinde yer alan kat bahçeleriyle denize ve şehre panaromik bir noktadan baktırıyor.

DOKTORLARIN VE MÜHENDİSLERİN TERCİHİ FUAYE SÜREYYAPAŞA

Yılmaz İnşaat tarafından Süreyyapaşa'nın son parselinde inşası devam eden Fuaye Süreyyapaşa ve Fuaye Turkuaz projeleri mühendislerden, doktorlardan, bankacı ve firma sahiplerinden yoğun talep görüyor.

Süreyyapaşa ormanının çevrelediği projenin E-5 Otoyolu'na olan yakınlığıyla sağladığı ulaşım avantajı ve nezih bir site yaşamı sunması Fuaye Süreyyapaşa ve Fuaye Turkuaz'ın mühendisler, doktorlar, firma sahipleri, yöneticiler ve eğitmenler tarafından tercih edilmesini sağlıyor.

Şu ana kadar yapılan satışlar üzerinde düzenlenen araştırma sonucuna göre Fuaye Süreyyapaşa ve Fuaye Turkuaz'dan daire sahibi olanların yüzde 20,7'sini mühendisler, yüzde 15,9'unu yöneticiler, yüzde 11,1'ini firma sahipleri, yüzde 6,7'sini bankacılar, yüzde 5,4'ünü doktorlar oluşturuyor.

Anlaşmalı bankalarca 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle satışların devam ettiği Fuaye Süreyyapaşa'da 2+1, 3+1, 4+1 ile bahçe katları ve çatı dubleksleri, Fuaye Turkuaz'da ise 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daireler yer alıyor.




İclal Süzgün/Emlakkulisi.com