29 / 03 / 2024

Fuaye Çarşı'da Migros yerini aldı!

 Fuaye Çarşı'da Migros yerini aldı!

İstanbul, Anadolu Yakası’nın en gözde yerleşim alanlarından Süreyyapaşa’nın son parselinde, Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuaye projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor. Bölgenin merkezi haline gelecek projenin çarşısında da kiralamalar devam ederken zincir mağaza devi MİGROS yerini aldı...


30.000’e yakın insanın yaşayacağı Süreyyapaşa bölgesinin tek çarşısı olma özelliğindeki Fuaye Çarşı’nın mağazalarında kiralamalar devam ediyor.


Fuaye Çarşı’nın, planlı bir şekilde gelişen Süreyyapaşa bölgesinin merkezinde ve tek çarşısı olması mağazalara ilgiyi artırıyor.

 Fuaye Çarşı


55 bağımsız bölümden oluşan Fuaye Çarşı 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. Toplam kiralanabilir alanı 7.200 metrekare olan çarşıda yer alacak zincir market markası ise 2.000 metrekare kullanım alanıyla 3M MİGROS oldu.


Fuaye Çarşı'da, geniş bir meydan ve meydanın çevresinde kafeler ve lokantalar yer alıyor. Kapalı alanlar ile açık ortak alanlar optimum düzeyde tutuluyor. Bölgenin ana çekim merkezi olacak Fuaye Çarşı’da tüketicilerin ihtiyacına cevap verecek farklı sektörlerde mağazalara yer veriliyor. Restoran, cafe, pastane, eczane, müzik-kitap, beyaz eşya, ayakkabı, tekstil, dekorasyon, cep telefonu, kuyumcu gibi birçok ihtiyaca cevap verecek mağazaların yanında kuaför, kuru temizleme, lostra salonu, seyahat acentesi gibi servis sektöründen mağazalar da çarşıda yer alacak. Ayrıca çocuk eğlence salonu, macera golfü gibi farklı aktivitelerin de bulunacağı Fuaye Çarşı bölgenin çekim merkezi haline gelecek.


Bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermesi hedeflenen Fuaye Çarşı’nın mağazaları 2013 yaz ayları itibariyle hizmet vermeye başlayacak.