28 / 04 / 2024

Evviva Gümüş City projesinde kampanya! 57 bin liraya 1+1!

Evviva Gümüş City projesinde kampanya! 57 bin liraya 1+1!

Evviva Gümüş City projesinde başlatılan kampanya kapsamında 1+1 daireler 57 bin liraya satılıyor


 

Beylikdüzü’nde inşa edilen Evviva Gümüş City projesinin temel zemini fore kazık ile iyileştirildi. Radye jeneral temel kullanılan proje tünel kalıp sistemiyle hayata geçirilecek. Dış cephesinde mantolama uygulanacak. Duvar, pencere ve döşemelerde ısı ve ses yalıtımı yapılacak.

 

Evviva Gümüş City projesinde tüm binada bina resepsiyonu, 7 gün 24 saat kameralı güvenlik, kartlı sistem ile siteye giriş, resepsiyon hizmeti gibi özellikler sunulacak.

Gümüş City projesinde her daireye kapalı otopark imkanı sağlanacak. Kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanı, fitness salonu, soyunma odaları, duşlar, sauna, kreş, çocuk oyun salonu, koşu parkuru, yürüme parkuru, bisiklet parkuru, peyzaj alanı, çocuk parkı, tenis kortu, voleybol sahası yer alacak.

Evviva Gümüş City Evleri’ni Bulut İnşaat hayata geçiriyor. Projede 1+1 daire tiplerinin brüt alanı 65, net alanı 45 metrekare. Konut fiyatları Bulut İnşaat’ın başlattığı kampanya  kapsamında 57 bin liradan başlıyor. 120 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Evviva Gümüş City’de daire teslimleri 30 Eylül 2013 tarihinde yapılacak. Projeden 1+1 ev alanlar ayda 60 TL aidat ödeyecek. Gümüş City’de ayrıca 110 metrekare 2 oda 1 salon, 140 metrekare 3 oda 1 salon konut seçenekleri de bulunuyor.
444 2 561
www.evvivagumuscity.com