28 / 04 / 2024

Bulut İnşaat Evviva Tower'da 45 bin TL'ye!

Bulut İnşaat Evviva Tower'da 45 bin TL'ye!

Evviva Gümüş City ve Evviva Tower da brüt 65 metrekare 1+1 dairenin peşin fiyatına 57.000 TL ye satılıyor


 

Evviva projelerindeki indirim kampanyasıyla 60 ile 120 ay vade seçeneği sunan Bulut İnşaat, sıfır faiz oranıyla, ödeme ve faiz sıkıntısı yaşamadan konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Evviva Gümüş City ve Evviva Tower’da brüt 65 metrekare 1+1 dairenin peşin fiyatına 57.000 TL’ye satıldığı indirim kampanyasında Evviva Yaşam Merkezi 1+0 dairelerde 45.000 TL’ ye satışa sunuluyor.

 

Kişiye özel farklı ödeme şekilleri de sunan Bulut İnşaat, 60 ve 120 ay arasındaki faizsiz vade seçenekleriyle peşinat ardından uygun taksit seçenekleri de sağlıyor. Evviva Gümüş City projesinin teslimatı 2013 Eylül ayında, Evviva Tower projesinin teslimatı 2014 Haziran ayında yapılacak.

 

İstanbul’da gerçekleştirdiği Evviva konsept projeleriyle adından söz ettiren Bulut İnşaat, şehir dışında da yatırım yapmak amacıyla yeni rotası Kıbrıs’ta bir şirket kurarak çalışmalarını burada da sürdürecek. Kıbrıs’ta yeni konut projeleri geliştirmek istediklerini belirten Temel Bulut, “Arazilerimizden birini de Girne’de aldık. 280 villa ve 120 konutun olduğu bir proje yapacağız. Projenin yarısını Türkiye’de kalanını da Kıbrıs’ta satmayı hedefliyoruz. Özellikle yabancılara satma hedefimiz de yüksek ” dedi. Bunların yanı sıra Huzur evi, Düğün salonu, Cami gibi halkın kullanımına yönelik projelerde geliştireceklerini belirten Bulut, bölgeye yatırımların teşvik edildiğini ve kar beklentisi olmadan burada yatırım yapacaklarını söyledi.

 

444 2 561

 

www.bulutinsaatyapi.com

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler