26 / 04 / 2024

Ertuğrul Sağlam, kendi adına yaptırılan spor tesisinin temelini attı!

 Ertuğrul Sağlam, kendi adına yaptırılan spor tesisinin temelini attı!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Osmangazi Belediyesi tarafından kendi adına yaptırılan spor tesisinin temelini attı


Adalet Mahallesi'nde gerçekleştirilen temel atma törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Gençlik Spor il Müdürü Süleyman Şahin, Ertuğrul Sağlam ve davetliler katıldı.


Törende konuşan Sağlam, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Bursaspor'da 4. sezonu bitirdiğini 5. sezonun içine girdiğini belirten başarılı teknik adam, Türk futbolu gibi istikrarsızlığın yoğun olduğu bir ortamda bunun çok görülen bir şey olmadığını kaydetti. Bursaspor'un da hem güzelliklerin hem de kaosun yaşanabildiği bir yer olduğuna dikkat çeken Sağlam, Bursaspor'da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ve gururu ifade etti.


Futbolda başarıyı ararken bile fair playden ödün vermediklerinin altını çizen Sağlam, 2010 yılında elde edilen şampiyonlukta fair play şampiyonluğunun da yer aldığını hatırlattı. Sağlam, amaçlarının, futbolun toplumsa yönünü de öne çıkaracak düzgün mesajlar vermek olduğunu vurguladı. Genç çalıştırıcı, bundan sonra da ilkelerinden taviz vermeyeceklerini belirtti.


"HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAĞIM"


"Özel bir an" yaşadıklarını belirten genç teknik adam, şöyle konuştu: "Hem Bursa açısından hem de benim açımdan çok özel bir gün yaşıyoruz. Sayın Mustafa Dündar beni onurlandırdı. Hayatım boyunca unutmayacağım bir projeye beni onurlandırarak imza atıyor. Gençlerimiz burada spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Burada çok başarılı sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Sayın Mustafa Dündar'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise belediye olarak ilçenin her yerinde spor tesisi yapmaya devam ettiklerinin altını çizdi. Bu anlamda kurulduğu günden bu yana ilk kez Bursaspor'a şampiyonluk yaşatan Ertuğrul Sağlam adına bir tesis yapma kararı aldıklarını belirten Dündar, şunları kaydetti:


"Bursaspor'un şampiyonluğunda sembol olan isim Ertuğrul Sağlam'dır. Şampiyonlukla tarihe not düşen Ertuğrul Sağlam adına bu tesisi yapmaya karar verdir. Belediye meclisinden oy birliği ile geçti. Bu karar bir teşviktir, geleceğe dönük çok önemli bir mesajdır. Ertuğrul Sağlam'ın ismini buraya nakşediyoruz. Bursaspor'un şampiyonluğunu bu törenle yeniden yaşıyoruz. Yeniden şampiyonluklar görmek istediğimizi belirtiyoruz."


Tesis hakkında da bilgi veren Dündar, kısa sürede bitirilmesi beklenen Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksi'nin toplam 7 bin 716 metrekare alana inşa edileceğini kaydetti. Tesislerde 2 kapalı akrilik tenis kortu, 2 açık toprak tenis kortu, soyunma odası, duş birimleri, bir çocuk yüzme havuzu, 2 açık kafeterya, fitness salonu, jimnastik ve step salonu ile 3 adet de saunanın yer alacağını ifade etti.


Törenin sonunda Ertuğrul Sağlam Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'e Bursaspor forması hediye etti. Süleyman Şahin ise Sağlam ve Dündar'a 'Tenis Lisansı Belgesi' takdim etti.

Zaman



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler