26 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruluyor!

 Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruluyor!

Eroğlu Gayrimenkul, egzoz dumanına son vererek doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçların kullanımına da destek veriyor


Eroğlu Gayrimenkul’ün, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve Bursa Harmony Towers projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri kurulacak.

Eroğlu Gayrimenkul, egzoz dumanına son vererek doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçların kullanımına da destek veriyor.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Eroğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “Eroğlu Gayrimenkul olarak projelerimizin çevre dostu olmasına özen gösteriyoruz. Ülkemizde kullanımının gün geçtikçe artacağını düşündüğümüz elektrikli araçlar için kurduğumuz şarj üniteleri sakinlerimiz bu ihtiyaçlarına da çözüm bulabilecek. Ev sahiplerinin, tüm ihtiyaçlarına en uygun evi yarattığımızdan emin olmaları için, her türlü hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu çabamız bizi rakiplerimizden de farklılaştırıyor” dedi. 

2011 yılına ilişkin yaklaşık 2,5 milyar TL’lik yatırımlarını 2012 yılında, 5 yeni proje geliştirerek 3,2 milyar TL’ye ulaştırmayı hedefleyen Eroğlu Gayrimenkul tarafından kurulacak olan şarj üniteleri farklı markalar için uygun olacak. Şarj üniteleri, elektrikli araçların yanı sıra hibrit elektrikli araçlar için de kullanılabilecek.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler