20 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul ödeme planları! Yüzde 5 peşinat!

 Eroğlu Gayrimenkul ödeme planları! Yüzde 5 peşinat!

Yeni yıla özel başlattığı kampanya ile Eroğlu Gayrimenkul’ün Platform Merter, Bursa Harmony Towers, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinden ev sahibi olmak için kaçırılmayacak fırsat...


Eroğlu Gayrimenkul projelerinden; Banka kredili satışlarda; yüzde 5 peşinat, yüzde 12,5’luk iki ara ödeme, 60 aya yüzde 0.39, 120 aya yüzde 0.64 faiz oranı; vadeli satışlarda; yüzde 50 peşinat kalana 1 yıl sonra tek senet ya da yüzde 20 peşinat, yüzde 15 ara ödeme, kalana vade farksız 24 ay taksit ve peşin ödemeye yüzde 8 indirim gibi çok çeşitli ödeme koşullarından yararlanarak ev sahibi olmak mümkün.

 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunan Eroğlu Gayrimenkul’den kaçırılmayacak yeni fırsat!

 

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un en önemli ana arterlerinden Merter’de inşa ettiği ve Mayıs ayında teslim edilecek karma kullanımlı projesi Platform Merter, İstanbul’un yükselen yaşam alanlarından Halkalı’da hayata geçirdiği ve hemen teslim daireleriyle yeni bir yaşam sunan projesi İstanbul Lounge, yine Halkalı’da inşaası devam eden Mart ayında teslim edilecek projesi İstanbul Lounge 2 ve Bursa’da hayata geçirdiği ve Eylül’de teslim edecek projesi Harmony Towers’ta ev sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

 

Eroğlu Gayrimenkul, Platform Merter, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2 ve Bursa Harmony Towers projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere birçok farklı ödeme seçeneği sunuyor: banka kredili satışlarda; yüzde 5 peşinat yüzde 12,5’luk iki ara ödeme, 60 aya yüzde 0.39, 120 aya yüzde 0.64 faiz oranı; vadeli satışlarda; yüzde 50 peşinat kalana 1 yıl sonra tek senet ya da yüzde 20 peşinat, yüzde 15 ara ödeme, kalana vade farksız 24 ay taksit ve peşin ödemeye yüzde 8 indirim sunuluyor.

 

İstanbul’un merkezinde yeni bir yaşam: Platform Merter

Eroğlu Gayrimenkul’ün Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, İstanbul’un en önemli ulaşım arteri olan E-5 üzerindeki merkezi konumuyla geleceğin iş, ticaret ve yaşam merkezi olarak kurguladığı projesi Platform Merter  Mayıs ayında teslim edilecek. Uluslararası ticaret hacmi bakımından İstanbul’un en önemli merkezlerinden Merter’de rezidans, suit, ofis,  sport center ve Fashion Park bölümlerinden oluşan bölümleri ile moda ve ticareti bir araya getiren Platform Merter, yatırımcıya kar sağlamakla kalmıyor, kentsel dönüşüm açısından da önemli bir süreç başlatıyor.

 

 

Halkalı’da yatay süreklilik konsepti: İstanbul Lounge

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul’un yükselen konut alanlarından Halkalı’da hayata geçirdiği ve 2012 Ekim sonu itibariyle yeni sahiplerine kavuşan İstanbul Lounge Projesi, açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, cafe, farklı yaşlara yönelik oyun parkları, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk klübü, açıkhava tiyatrosu gibi sosyal alanları ve mimarisiyle farklı bir konsepte sahip. Yatay süreklilik konseptinin belirlendiği proje, Küçükçekmece Gölü'ne ve yapım aşamasında olan Marmaray Metrosuna yakınlığı ile de dikkat çekerken, projede büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar 792 adet daire bulunuyor ve sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1'ler de sahiplerini bekliyor.


İstanbul Lounge 2 gökyüzüyle barışık…

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki Mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge-2'de de 54 m² -259 m² arasında değişen metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor. 2013 Mart ayında teslim edilecek İstanbul Lounge-2'de ayrıcalıklı konumu ile dikkat çekiyor.

 

Bursa’nın yeni ikonu: Harmony Towers

6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri, Alışveriş Caddesi ile Bursa’nın yeni ikonu olan Harmony Towers Eylül ayında teslim edilecek. Her dairede bulunan terasları, kulelerden izlenebilen Uludağ manzarası, yaklaşık 5500 m² büyüklüğünde bir iç avlusu, dışarıdan bağımsız sosyal artılarıyla Harmony Towers, sakinlerine keyifli günler vaat ediyor. Kulelerdeki 3+1 ve 4+1 daireler, hayatı yükseklerde yaşamaktan hoşlanan ve elit bir yaşam stili arayanlara hitap ediyor. 


444 37 97

www.eroglu.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler