19 / 04 / 2024

Apart daire nedir?

 Apart daire nedir?

Apart daire nedir? Bir, iki veya salon dahil en fazla 3 odalı, açık mutfağı ve kendine ait banyo ve lavabosu olan dairelere apart daire deniyor...


Apart daire nedir?

Konaklama işletmesine gelen müşterilere sunulan gelen olarak daire tipi olan evlerdir.

Gelen müşteriye kendi imkanları ile yeme içme gibi olanaklar sağlanır. Müşterinin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için gerekli olan tüm eşyalar bulunmaktadır.

Bu konaklama tipi müşteriye kendi evindeymiş hissiyatı yaratılır. Temel hedef konaklamaya gelen kişilerin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaktır.

Yukarıda da görüldüğü üzere apart daire, bir veya iki odalı açık mutfaklı küçük dairelere deniyor. Bu tür dairelerin apart otellerde bulunmasına karşın günümüzde konut projelerinde de apart dairelere rastlamak mümkün.

Apart otel özellikleri...

Apart otel kültürü ülkemizde yeni yeni yayılmaya başlamış olsa da yurt dışında özellikle İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi birçok Avrupa ülkesinde çok fazla rağbet edilen bir tatil anlayışı olarak biliniyor.

Apart otel tercih edilirken en çok dikkat edilmesi gereken husus, apartın denize yakınlığı etrafında alış veriş yapılabilecek noktalarının yada marketlerin bulunabilirliği apartın içinde tatil boyunca sizi rahat ettirecek ekipmanlara sahip olup olmadığı gibi kriterlerin daima ön planda tutulması gerekiyor.


Mehmet TAŞ/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri