19 / 03 / 2024

Emin Evim'de 40 bin TL'ye!

Emin Evim'de 40 bin TL'ye!

Bu sistem ile Türkiye'nin her yerinde, ev sahibi olmak isteyen herkes yıllarca beklemeden, tek kuruş faiz ödemeden, istediği evi alabiliyor


İsteyen 40.000 TL, isteyen 70.000 TL, isteyen 150.000 TL değerinde ev alabiliyor. Faiz ya da vade farkının olmaması alacağınız evin fiyatını da yükseltmiyor. Satış fiyatı neyse onu ödüyorsunuz. Eminevim sisteminin en önemli özelliklerinden biri de, ödeyebileceğiniz taksitleri de siz belirliyorsunuz. İsteyen 400 TL, isteyen 600 TL, isteyen 1.000 TL ödüyor. Ayrıca, bu sistemde hiç peşinatı olmayanlar da ev sahibi olabiliyor.

Her ay yüzlerce kişi bu sistem ile en kolay yoldan ev sahibi oluyor, on binlerce kişi ev sahibi olmak için başvuruyor.

Ramazan'a özel müthiş fırsatları ve merak ettiklerinizi öğrenmeniz için Eminevim'den bilgi alabilirsiniz. Bugüne kadar evini teslim alan binlerce aile arasında yerinizi almak için, merkez veya size en yakın şubeyi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Nasıl başvurabilirim?

Eminevim bir yerde değil Türkiye'nin her ilinde ev sahibi olmak isteyen herkes için uygun bir sistem. Kredi kullanmadan, kendi belirlediğiniz taksitlerle istediğiniz evi faizsiz almak için merkez ya da şubeleri arayarak ön bilgi alabilirsiniz. Sizi arayıp bilgi vermelerini isterseniz aşağıdaki numaraya kısa mesaj gönderin.

Bu numrayada adınızı, soyadınızı, ilinizi ve ilçenizi yazıp bu numaraya mesaj gönderin 0532 382 04 66

44 0 132
www.eminevim.com