05 / 05 / 2024

Emaar Yeni İstanbul projesini ilk kez duyurdu!

Emaar Yeni İstanbul projesini ilk kez duyurdu!

Emaar Türkiye, ayrıntılarını sır gibi sakladığı Yeni İstanbul projesiyle ilgili ilk duyuruyu yaptı!


Emaar Türkiye, Çamlıca Libadiye’de inşa edeceği Yeni İstanbul projesiyle ilgili ilk duyuruyu dergilerde yayınlanan ilanlarıyla yaptı. Toskana Vadisi’nden sonra İstanbul’a iz bırakacak yeni bir eser kazandırmak için yola çıkan Emaar, şehrin siluetinden ilham alarak Yeni İstanbul projesini geliştirdi. Geleceğin çizgileriyle yorumlanan projede yenilikçi bir yaşam tarzı, alışılmamış bir alışveriş ve eğlence deneyimi, konforlu çalışma alanları tasarlandı.

 

Emaar Türkiye’nin ilanında şu ifadelere yer verildi: “Cenevizliler Galata Kulesi’ni tasarlarken sadece bir gözetleme kulesi değil, şehrin ruhuna katılacak bir sembol ortaya çıkardılar. Bizce İstanbul’da hayat bulacak her büyük projenin misyonu bu olmalı”

Yaklaşık 1000 konuttan oluşması planlanan Yeni İstanbul projesi 67 dönüm alana kuruluyor. 6 bin 500 araçlık otopark kapasitesi bulunacak olan projede konut, alışveriş merkezi, otel ve ofis seçenekleri sunulacak. 2013 sonu itibariyle teslimlerin yapılması planlanan projede konut seçenekleri stüdyodan, 4,5+1 dairelere kadar farklılık gösteriyor. Konut büyüklükleri ise 50 ile 450 metrekare arasında tasarlandı.

430 milyon dolar yatırımla hayata geçecek olan Yeni İstanbul projesinde alışveriş merkezinin kiralanabilir alanı 137 bin 500 metrekareyi bulacak. Satılabilir ofis alanı ise 36 bin metrekare olacak. Projede yer alacak olan otelde ise 190 oda bulunacak.

+90 216 547 17 17

www.emaar.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler