29 / 03 / 2024

Elite Side'ın kaba inşaatı tamamlandı! 120 ay yüzde 0,86 faiz imkanı!

 Elite Side'ın kaba inşaatı tamamlandı! 120 ay yüzde 0,86 faiz imkanı!

Şua İnşaat tarafından inşa edilen Elite Side'ın kaba inşaatı tamamlandı...


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Elite Side’ta kaba inşaat tamamlandı. Satışların hızla devam ettiği projede teslimler ise 2013’ün Eylül ayı olarak belirtiliyor.


Şua İnşaat tarafından projelendirilen Elite Side projesinin inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Kaba inşaatının tamamlandığı projede 240.000 TL’den başlayan fiyatlarla ve çeşitli ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor.


Porselen dış cephe kaplamasının uygulanacağı Elite Side projesinde teslimlerin ise 2013’ün Eylül ayında yapılması planlanıyor.


Pendik’te 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side projesi E5 yan yolu üzerinde, ulaşım akslarının kesişme noktasında, havaalanına, deniz otobüsüne, Metro’ya ve Marmaray hattına yakın bir mesafe bulunuyor.


Bloklar birbirinin önünü kapatmıyor


Birbirinin önünü kapatmayacak şekilde tasarlanan 7 bloktan meydana gelen Elite Side projesinde blokların 3’ü ikiz, biri tek blok olarak planlandı. Bloklar 4 binada toplanarak peyzaj alanı geniş tutuldu.


Estetik mimarisiyle de dikkat çeken Elite Side projesinin birinci etabında 300, ikinci etabında 100 konut olmak üzere toplam 400 konut bulunuyor.


1+1 dairelerin tamamının satıldığı projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere farklı daire tiplerinin yer alıyor. Proje konutların yanı sıra 6 adet de ticari ünite bulunuyor. Ticari ünitelerin alt blok olarak tasarlandığı Elite Side projesinde bu alanların giriş çıkışlarının site dışında tutulması sağlandı.


Alternatif ödeme planlarını sunulduğu projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar %0,81, 120 aya kadar ise %0,86 faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


Ulaşım çok kolay


Kadıköy metrosuna ve Marmaray hattı duraklarına 300 ila 500 metre mesafede inşa edilen Elite Side projesinin yanı başında Neomarin, Pendorya ve Viaport gibi büyük alışveriş merkezleri bulunuyor. Ayrıca Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne 2 dakika mesafede yer alan projenin çevresinde de 5 yıldızlı 3 adet otel, kamu idari binaları, eğitim kurumları ve yat limanı mevcut. Proje, Formula 1 pistine ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla da avantaj sağlıyor.


Site içinde araç trafiğinin önüne geçilmesi planlanan Elite Side projesinde kapalı otoparkın yanı sıra üç ayrı noktada dış cepler halinde oluşturulan açık otopark alanları bulunuyor. Halka şeklinde tasarlanan ve siteyi çevreleyen yürüyüş ve bisiklet yolunda sadece peyzaj bakımı, tamirat, taşınma ve ambulans dışında araç dolaşımına izin verilmeyecek.


Yaz kış havuz keyfi


Geniş sosyal yaşam alanlarının sunulduğu Elite Side projesinde açılır – kapanır yüzme havuzu dikkatleri üzerine topluyor. Bu sayede site sakinleri yaz kış havuz keyfi yaşayabilecek. Öte yandan projede çocuk havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve kafeteryalar yer alıyor.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı