29 / 04 / 2024

Pendik Elite Side teslim tarihi!

Pendik Elite Side teslim tarihi!

Pendik Elite Side teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. 2 etap olarak tasarlanan projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...


Pendik Elite Side teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim.. İstanbul Pendik Kurtköy'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.


Şua İnşaat imzası ile yükselen Pendik Elite Side projesinde toplam 300 adet daire yer alıyor. Projede mevcut olan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Daire alanlarının 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değiştiği Pendik Elite Side projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Proje 2 etap olarak tasarlanıyor.


Pendik Elite Side Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 7 blok olarak yükselen projenin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Pendik Elite Side teslim tarihi!

Pendik Elite Side projesinde yer alan dairelerin teslimleri Ocak ayının sonunda gerçekleşecek.


Pendik Elite Side projesi içerisinde oyun alanları, yürüyüş yolları, sauna, basketbol sahası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center ve otopark gibi olanaklar yer alıyor.


Pendik Elite Side nerede?

Elite Side Pendik adres : Alt Kaynarca Mah. Tavşantepe Mevkii E5 Yanyol Cad. No:34 Pendik - İstanbul


Pendik Elite Side iletişim

Telefon: 0216 390 91 92

Web Adresi: www.eliteside.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com