25 / 04 / 2024

Elite City projesinde 249 bin liradan başlayan fiyatlarla!

 Elite City projesinde 249 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Elite City projesinde alanları 64 ile 103 metrekare arasında değişen 1+1 evlerin fiyatları 249 bin liradan başlıyor!


Şua İnşaat’ın Atakent’te inşasına devam ettiği Elite City projesinde 10 Haziran Pazar günü Türk HAVAK Vakfı’nın üyelerine barbekü partisi düzenledi. Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk HAVAK (THY A. O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı) ile Elite City projesi arasında yapılan özel anlaşmalar kapsamında Türk HAVAK üyelerine özel fırsatlar sunuyor.

 

Şua İnşaat’ın Atakent’te 37 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden Elite City projesi için Türk HAVAK ile yapılan anlaşmalara karşın 10 Haziran Pazar günü vakfın üyelerine özel barbekü partisi düzenlendi. Elite City’den ev alan Türk HAVAK üyeleri de dahil bir çok vakıf üyesi Pazar günü satış ofisinde düzenlenen barbekü partisinde keyifli vakitler geçirdi.


Yapılan anlaşmalar kapsamında, Türk HAVAK’ın personeline önerdiği Elite City projesi için Deniz Bank tarafından sağlanan özel bir kampanya düzenleniyor. Ayrıca Elite City’nin kreşinin de işletmesini üstlenen Türk HAVAK, vakfın üyeleriyle birlikte tüm site sakinlerine özel hizmetler sunuyor.


Türkiye’nin köklü vakıflarından olan Türk HAVAK ile yapılan anlaşmanın Şua İnşaat markasına olan güvenin önemli bir göstergesi olduğunu belirten Şua İnşaat Satış Müdürü Ahmet Sarıcalı; “Şua İnşaat markasıyla bugüne kadar inşa ettiğimiz 2 bin 500’ün üzerindeki konutun ve bugün Atakent’te inşası devam eden Elite City projemiz ile Pendik’te inşası devam eden Elite Side projemizle sektörün önde gelen, güvenilir markalarından olduk. 600 konuttan oluşan Elite City projemizin Türk HAVAK tarafından ilgi görmesi ve personellerine önermesi bizim için büyük önem taşıyor. Atatürk Havalimanı’na yakınlığımız ile THY (Türk Hava Yolları) çalışanlarının ilgisi projemize yoğun oluyordu. Projemizden çok sayıda THY çalışanı ev aldı.” şeklinde konuştu.


Elite City’nin kreşi Türk HAVAK’ın işletmesinde


Elite City projesinde yer alan kreşin de işletmesini alan Türk HAVAK, site sakinlerine 7/24 kreş hizmeti sunacak. Türk HAVAK’ın Vakıfcan isimli kreşleri arasında yerini alacak olan Elite City’nin kreşi, sitede yaşayan çocuklu ailelere büyük kolaylık sağlayacak.


Kalitesi ve Mimarisiyle öne çıkıyor


Son dönemde İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Atakent’in en özel projelerinden biri haline gelen Elite City mimari özellikleriyle dikkat çekiyor. Şua İnşaat ve Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı yöntemiyle hayata geçirilen Elite City, birinci sınıf malzeme ve işçilikle, konvansiyonel sistemle inşa ediliyor. Projenin cephelerinin porselenle kaplanacak olması da Elite City’i bir adım daha öne taşıyor.


Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan Elite City’de az ve yüksek katlı binalarla birlikte 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Teslimlerin Kasım ayında başlayacağı Elite City’nin %75’i sahiplerini buldu.


Çeşitli ödeme planlarının sunulduğu projede 12 ile 60 ay vadeye %0,79, 72 ile 120 aya kadar vadelendirmeye ise %0,89 faiz oranı uygulanıyor.


Elite City projesinde alanları 64 ile 103 metrekare arasında değişen 1+1 evlerin fiyatları 249 bin liradan, alanları 115 ile 133 metrekare arasında olan 2+1 evlerin fiyatları 355 bin liradan, alanları 169 ile 178 metrekare arasında değişen 3+1 evler 500 bin liradan, 134,5 metrekarelik bahçe kullanımlı 3+1 daire 439 bin liradan, 334 metrekare 4+1 daire ise 899 bin liradan satılıyor. 


www.elitecity.com.tr




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı