24 / 04 / 2024

Elite City’de 249 bin TL'ye! Teslimler başladı!

 Elite City’de 249 bin TL'ye! Teslimler başladı!

Atakent’te inşa edilen Elite City’de 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Şua İnşaat’ın Atakent’te inşa ettiği Elite City’de teslimler başladı. Hemen teslim daireler de 249.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


 

Atakent’in merkezinde konumlandırılan Elite City’de teslimler başladı. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede son daireler de satışa sunuldu.


Bloklar halinde teslimler devam ederken projedeki son daireler için alternatif ödeme planları sunuluyor. 120 ay vadeye %0,86 faiz oranlarıyla vadelendirme imkanı sunulan Elite City’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Bölgenin en değerli noktasında konumlanan Elite City, birçok konut projesinden ayrışan özellikler sunuyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Elite City, estetik mimarisi ve porselen kaplı cephesiyle dikkat çekiyor.


Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan proje, 4, 8, 20 ve 30 katlı bloklarda oluşuyor.


Geniş sosyal yaşam ve spor alanlarının sunulduğu projede açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, oyun alanları, alışveriş birimleri, kreş ve 24 saat özel güvenlik bulunuyor.


Benzer birçok markalı konut projesinin aksine Elite City’de sosyal tesisin kullanımı tamamen site sakinlerine tahsis ediliyor ve ek bir ücret talep edilmiyor. Türkiye’nin köklü vakıflarından Türk HAVAK tarafından işletilecek olan sitenin kreşi de yalnızca site sakinlerine hizmet verecek.


0212 472 72 55

www.elitecity.com.tr