24 / 04 / 2024

Ege Yapı Grup Batışehir'de 188 bin TL'ye!

Ege Yapı Grup Batışehir'de 188 bin TL'ye!

Yaklaşık 100 bin metrekare yeşil alanın bulunacağı projede konutlar 188 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


İstanbul Bağcılar’da TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen ve tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, çevreci yaklaşımıyla da bir adım öne çıkıyor. 


Yaklaşık 100 bin metrekare yeşil alanın bulunacağı projede konutlar, yüzde 40 daha az enerji tüketirken hem özel bir ekosisteme sahip olacak hem de günümüzde kullanımı artan sıfır emisyonlu elektrikli arabalar için bünyesinde özel şarj üniteleri barındıracak.

 Ege Yapı Grup Batışehir


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da yükselen “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, yeşil alanlarının yanı sıra çevreci yaklaşımı doğrultusunda sunacağı olanaklarla da yatırımcılarına birçok ayrıcalıklar sunacak. Yakın gelecekte Batışehir’de başlayacak olan yaşamla birlikte, yatırımcıları da sürdürülebilir bir hayata adım atacaklar. 


Yüzde 40 daha az enerji tüketimi


Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla 818 bin metrekarelik bir alanda hayat bulacak Batışehir Projesi’nde 100 bin metrekare açık ve yeşil alan bulunacak. Tasarımı, lokasyonu, yeşil ve sosyal alanları ile sakinlerine eşsiz bir yaşam imkânı sunmayı hedefleyen Batışehir Projesi’nde karbondioksit salınımını en az seviyeye indirmek için birçok olanaktan faydalanılacak. Yeşilin hiçbir noktasında eksik olmayacağı proje kapsamında tüm konutlar sahip oldukları A Sınıfı Enerji Kimlik Belgesi çerçevesinde normal konulara oranla yüzde 40 daha az enerji tüketecekler. 


Elektrikli araçlar için şarj üniteleri


Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir Projesi, gölet ve yansıma havuzları sayesinde oluşacak ekosistemle düzenlenmesi planlanan iklimden özel bitki seçimi ve peyzaj uygulamasına, yeşil çatı konseptinden projenin genel alanlarında tüketilecek elektriğin fotovoltaik paneller ile sağlanmasına kadar birçok detay düşünülerek ete kemiğe bürünüyor. Toplam 3 bin 305 adet konutun inşa edileceği proje kapsamında, günümüzde kullanılmaya başlanan ve sıfır emisyonla çalışan elektrikli araçlar için özel şarj istasyonları yer alacak. 



444 5 343

www.batisehir.com