Enka İnşaat Irak'a 74 milyon dolarlık proje yapacak!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Irak'ta yeni projesi için hazırlanıyor. Şirket bedeli 74 milyon ABD Doları olan projenin 14 ayda tamamlanması öngörülüyor.

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni proje hakkında açıklama yaptı. 

Enka İnşaat ve Aloreen Investment Ltd. arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalandı. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan projenin mühendisliği ve inşası Enka tarafından yapılacak. Toplam 74 milyon ABD Doları olan ve 14 ayda tamamlanması öngörülen proje beton bloklu rıhtım özelliği taşıyor.

Enka İnşaat'ın KAP açıklaması: 

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Aloreen Investment Ltd. (Terminal Investment Limited Holding S.A. ve Misnak International DWC - LLC iştiraki) arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalanmıştır. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan projenin mühendisliği ve inşası ENKA tarafından yapılacak olup, toplam 74 milyon ABD Doları olan ve 14 ayda tamamlanması öngörülen proje beton bloklu rıhtım özelliği taşımaktadır.


Enka İnşaat Irak'a 74 milyon dolarlık proje yapacak!
Enka TC'den Moskova'ya 300 milyon dolarlık AVM yatırımı!
Haşim Nüzhet Erkan vefat etti: Enka İnşaat'ın acı günü!
Enka İnşaat'ın bedelsiz sermaye artırımı başvurusuna onay!
Enka İnşaat 27 Mart tarihinde genel kurul toplantısı yapacak!
Borsada inşaat devleri, Enka ve Emlak Konut GYO!