20 / 04 / 2024

Beylikdüzü Semerkand Avm’de 3 bin lira kirayla mağaza!

 Beylikdüzü Semerkand Avm’de 3 bin lira kirayla mağaza!

Semerkand Yapı'nın Beylikdüzü projesinde son 95 daire... Kiralama ve satın alma gibi seçeneklerin bulunduğu projede 3 bin liraya kiralama, 320 bin liraya da satın alma imkanı sunuluyor...


Semerkand Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen 95 mağazanın yer aldığı Semerkand Line AVM’de kalan son 27 mağaza alıcısını bekliyor. Hem satın alınabilen hem de kiralanabilen mağazaların büyüklükleri 21 metrekare ilâ 282 metrekare arasında değişiyor. 16 bin metrekare alana inşa edilen iki katlı Semerkand Line AVM’nin en büyük özelliği bir çok projeye yürüyüş mesafesinde yer alması. Her yaşa ve bütçeye hitap eden mağaza karmasıyla dikkat çeken Semerkand Line AVM’de 700 metrekare büyüklüğünde  Kiler Süpermarket ile aralarında Simitevi’nin de bulunduğu bir çok marka şimdiden yerini aldı.  Haziran ayında kapılarını açmaya hazırlan Semerkant Line AVM’nin bir diğer özelliği de ziyaretçilerine açık havada alışveriş fırsatı sunması. Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan Semerkand Line AVM, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Tüyap Fuar Merkezi’ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaklıkta olan Semerkand Line AVM, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Temeli 2010 yılında atılan Beylikdüzü Semerkand alışveriş merkezinde 850 araçlık otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çok amaçlı aktivite salonu, satranç kulübü ve çocuk kulübü bulunuyor. 23 dönüm arazi üzerinde yükselen Semerkant Line kapsamındaki mağazalar cadde cepheli olacak şekilde tasarlanıyor.


Semerkand Line  alışveriş merkezinde 320 bin liraya mağaza!


Semerkand Yapı, mağazalarını 320 bin lira ile 1 milyon 740 bin lira arasında satışa sunuyor.  Satın almak yerine kiralamak isteyenlere de kolaylık sağlayan kuruluş, mağazaları büyüklüklerine göre 3 bin lira ile 15 bin lira arasında kiraya veriyor.


0212 853 98 00


www.semerkandline.com










Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı