24 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance’te metrekare fiyatı 2 bin 200 TL’den başlıyor!

 Beylikdüzü Demir Romance’te metrekare fiyatı 2 bin 200 TL’den başlıyor!

8 blokta toplam 908 konut ve 60 ticari birimden oluşan Demir Romance’te, ön talep süresine özel olarak metrekaresi 2 bin 200 TL’den başlayan fiyatlar geçerli


Demir İnşaat, İstanbul’un son gözdelerinden Beylikdüzü’nün merkezinde, ultra lüks yeni projesi Demir Romance’i hayata geçirmeye hazırlanıyor. 28 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini estetik, teknoloji, lüks ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar sayısız projeye imza atan Demir İnşaat, Demir Romance için ön talep sürecini başlattı. 8 blokta toplam 908 konut ve 60 ticari birimden oluşan Demir Romance’te, ön talep süresine özel olarak metrekaresi 2 bin 200 TL’den başlayan fiyatlar geçerli. 


Temelleri 2012’de atılacak olan Demir Romance’te resmi satışların Eylül ayında yapılacak lansmanla birlikte başlaması planlanıyor. 2015’te sahiplerine teslim edilecek projede, 1+1’den 4.5+2’ye kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde daire seçenekleri mevcut. 


Beylikdüzü'nün en merkezi lokasyonunda, E-5 Karayoluna cephe, Bizimkent ve metrobüs durağının yanında inşa edilen Demir Romance, toplam 159 bin 211 brüt metrekarelik inşaat alanına ve toplam 35 bin metrekarelik arazi büyüklüğüne sahip. Projede, yeşil alanlara 20 bin metrekare, sosyal kulübe ise 5 bin 141 metrekare ayrılıyor.


Sosyal kulüp içinde; açık ve kapalı havuz, iki tenis kortu, bir basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, içerisinde hamam, sauna, şok duş ve buhar odası bulunan SPA merkezi, fitness ve beraberinde diyetisyen hizmeti ve bilardo salonları yer alıyor. Ayrıca projede bulunan terzi, bay-bayan güzellik merkezi, sinevizyon, oyun odaları ve kuru temizleme ile konut sahiplerinin her türlü ihtiyacı karşılanıyor. Çocukların da unutulmadığı projede servis bekleme odası ve bir de kreş bulunuyor. Projede; toplantı odaları ve yine toplantı ya da doğum günü partileri düzenlenebilecek lounge alanları da yer alıyor. 


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance projesinin yeri, konumu ve konsepti ile oldukça ilgi göreceğini ve beklenenin üzerinde prim yapacağını tahmin ettiklerini söylüyor. 

Demir İnşaat’a 444 2 116 veya 0 (212) 853 70 70 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler