02 / 05 / 2024

Beylik Yapı Beymahall'de 127 bin TL'ye!

 Beylik Yapı Beymahall'de 127 bin TL'ye!

Beylik Yapı imzasıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen Beymahall'de fiyatlar 127 bin TL'den başlıyor. 2013'te yaşam başlıyor...


BeylikYapı imzasıyla hayata geçirilen Beymahall , 57 metrekare ile 144 metrekare arasında benzerlik göstererek 86 konuttan meydana geliyor.Daireleri sizin için özel tasarlanan 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks daire gibi seçenekleri sizlere sunarken aynı zamanda cadde üzerindeki dükkanları ile de yatırımcıların dikkatini çekiyor.

 

Daire alanlar tapularını almaya başladı


Beymahall de Residence&Home office sahibi olmak artık çok kolay. 127.000 TL'den başlayan uygun fiyatları ile Beymahall residence farklı vade ve faiz oranları ile müşterilerine geniş opsiyonlar sunuyor , dilerseniz teslime kadar firma vadeli ödeme yapabilir dilerseniz de anında kredinizi kullanarak yeni evinize sahip olabilirsiniz. 0,74 vade farkı oranı ile kredili ev almanın tam zamanı üstelik 120 aya kadar vade seçenekleri ile 2013'te yaşamının başlayacağı Beymahall ‘de karlı bir yatırım sizleri bekliyor.


Beymahall’ de Her türlü sosyal imkan bir arada


Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Beymahall’in sunduğu imkanlar arasında;


Resepsiyon

Vale hizmeti

7/24 kapalı devre kamera sistem

Görüntülü intercom hizmeti

Kartlı giriş-çıkış

Fitness Club

Kapalı ve açık otopark

Araçasansörü

Merkeziçokluuydusistemi

Internet alt yapısı

Daire ve bina için jeneratör gibi nitelikli özellikleri bünyesinde bulunduruyor.


Metrobüse 200 metre mesafede

Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Beymahall, Yeni Metrobüs hattına 200 metre mesefade , TEM’e yakın mesafede  E-5 karayoluna yakınlığı ile , Tüyap fuar alanı , Havalimanı ve pek çok noktaya kolay ulaşabilirlik mesafesinde yer almaktadır. Beymahall ayrıca bulunduğu lokasyon gereği yapı marketleri , alışveriş merkezleri , devlet hastanesi , okul ve kreş gibi yapılara da yürüme mesafesindedir.


www.beymahall.com.tr

0 212 428 00 22 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı