29 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule için düğmeye basıldı!

Banu Evleri Ispartakule için düğmeye basıldı!

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir den sonra Ispartakule de inşa edeceği Banu Evleri Ispartakule projesi için çalışmalara hız verdi!


 

Bahçeşehir’in merkezinde inşa ettiği Banu Evleri projesiyle adından söz ettiren Hasanoğlu İnşaat, konut projelerine bir yenisini ekliyor. Hasanoğlu bu kez rotasını Bahçeşehir’in merkezinden, son dönemde yükselen konut projeleriyle yeni bir yaşam merkezi haline gelen Ispartakule’ye çevirdi.

Banu Evleri Ispartakule projesinin temeli geçtiğimiz Kasım ayında atıldı. 15 bin metrekarelik alana kurulan projede binalar hızla yükseliyor. Bahar aylarında satışa sunulması planlanan Banu Evleri Ispartakule projesi Hasanoğlu İnşaat’ın genel inşaat anlayışına paralel olarak butik tarzda ve aile konseptine uygun olarak tasarlandı.

Ön talep toplama sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağı Banu Evleri Ispartakule projesinde 10 farklı tipte, 160 adet daire yer alıyor. 2 yüksek katlı blok ve 3 farklı tipte 16 adet Kent Villası’ndan oluşan projede, sosyal ve ticari alanlarıyla güvenlik ve konforu ön planda tutuluyor.

Satış ofisi: 0212 669 84 90 - 91

http://www.hasanogluinsaat.com.tr/

 

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler