28 / 03 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 5 indirim fırsatı!

 Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 5 indirim fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 2 projesinin yüzde 70’ini tamamlandı. Projede 2017'nin sonuna kadar yüzde 10 peşinat ödeyen herkese yüzde 5 indirimli ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..


İstanbul’daki yatırımların kuzeye doğru kaydığı günümüzde, yatırımcısına yüksek kar vaat eden BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesinin yüzde 70’ini tamamlandı. 


Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 2'de şimdiye kadar dairelerin toplam yüzde 60’ı satıldı. Projenin 2018 Ağustos’unda teslim edilmesi planlanıyor.


Projenin son durumu hakkında bilgi veren Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Bugüne kadar birçok kamu projesi ve özel projeyi hayata geçirdik. Diğer projelerimizde olduğu gibi BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projelerimiz de yine yatırımcısına yüksek kar vaat ediyor. Büyük bir kısmını tamamladığımız BANU EVLERİ Ispartakule 2 projemizi 2018 yılı içinde bitirmiş olacağız. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz diğer projelerde olduğu gibi bu projemizde de konfor ve lüksü bir arada sunuyoruz. Ayrıca 25 Eylül’de başlattığımız yüzde 10 peşinat ödeyen herkese yüzde 5 indirimli ev sahibi olma fırsatı sunan kampanyamızı 2017 yılı sonuna kadar uzatma kararı aldık” dedi. 

 

 Banu Evleri Ispartakule 2

Konfor ve lüks bir arada 

İstanbul’daki yatırımların kuzeye doğru kaydığı günümüzde, yatırımcısına yüksek kar vaat eden Ispartakule lokasyonunda konumlanan BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesi, tamamen “aile odaklı” özelliği ve Küçükçekmece Gölü’ne hakim konumuyla ön plana çıkıyor. Yatırımcısına konfor ve lüksü bir arada sunan proje; 4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan oluşuyor. Proje kapsamında 120 m²’lik 2+1 daireler 485 bin TL, 159 m²’lik 3+1 daireler 595 bin TL, 174 m²’lik 4+1 daireler ise 655 bin TL’den satışa sunuluyor.


Göl manzarasına hakim daireler


İçerisinde sosyal ve yeşil alanlar bulunan projede, daireler güney cephe ve göl manzarasını görebilecek şekilde inşa ediliyorç


Üçüncü Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere yakınlığı ile ön plana çıkan projenin konsept planlamasında yer alan 17 mağaza ise, gerek projede oturanlara, gerekse çevre sakinlerine keyifli bir alışveriş imkanı veriyor. 

 

BANU EVLERİ Ispartakule 2 projesindeki dairelerde; pay ölçer sistemli yerden ısıtma,klima altyapısı, İnterkom sistem, doğalgaz alarm sistemi, ankastre cihazlar da yer alıyor. Binalarda ayrıca uydu yayın sistemi, adresli yangın alarmı, otomatik söndürme sistemi ve merkez jenaratör de bulunuyor. Site genelinde CCTV izleme ve kayıt sistemi, her daireye kapalı otopark, misafir otoparkı da yer alıyor. Projede ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı ve sauna, mescit, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, süs havuzları, kamelyalar ve peyzaj alanları da yer alıyor.


Tel: 444 93 13 

Web: http://banuevleri.com.tr 






Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı