29 / 03 / 2024

Butik AVM konsepti ile alışverişin daha ulaşılabilir hale gelecek!

Butik AVM konsepti ile alışverişin daha ulaşılabilir hale gelecek!

Hafta sonlarının vazgeçilmez mekanlarından alışveriş merkezlerinde yeni dönem başlıyor. “Butik AVM” konsepti ile alışverişin daha kolay ve ulaşılabilir hale getirilmesi planlanıyor.



Aranan her şeyin bir arada bulunması sayesinde hayatları kolaylaştıran AVM’ler özellikle tatil günleri bir hayli kalabalık oluyor. Geniş otoparkları ve hem çocuklara hem de büyüklere yönelik aktiviteleriyle yaz kış eğlence ve alışveriş keyfi sunan AVM’ler ne yazık ki özellikle iş dünyası açısından zorlayıcı olabiliyor.


Yoğun çalışma hayatı sırasında, toplantılar arası koşuştururken özellikle iş adamlarının ihtiyaçlarını kolayca giderebileceği, yol üstünde uğrayabileceği alışveriş mekanı eksikliği olduğunu ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu durumun iş dünyasında çok kıymetli olan zamanın kaybedilmesine yol açtığını söyledi.


Başkent iş dünyasının yeni merkezlerinden Çukurambar’da bu sıkıntının daha çok yaşandığını vurgulayan Efe Bezci, “Bölgede Besa Kule projesini inşa ettiğimiz için Çukurambar’da çok sık bulunuyorum. Birbirinden farklı yeme-içme mekanının bulunduğu cadde üzerinde temel ihtiyaçların karşılanabileceği yerlerin bulunmaması büyük eksiklik. Çukurambar, yerleşimin yanı sıra iş merkezlerinin de yoğun olarak bulunduğu bir bölge. Devamında yeni Cumhurbaşkanlığı binasının da yer aldığı bu önemli bölgenin ihtiyacını karşılamak için biz de Besa Grup olarak elimizi taşın altına koyduk” dedi.


İş dünyasının tüm ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmaların yapıldığı Besa Kule’nin yatay kısmında 23 mağazaya yer verileceğini ifade eden Bezci, cadde cepheli mağazalar sayesinde bölgenin değerinin de artacağını bildirdi.


Besa Kule’deki mağazalarla “butik AVM” konseptinin oluşturulduğunu ifade eden Bezci, şunları söyledi:


“Proje kapsamında yer alan nitelikli ve konforlu mağazalar ile bölgenin ihtiyacı karşılanacak. Alışveriş merkezlerinin kalabalığından sıyrılıp, kolayca ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için vazgeçilmez duraklardan olacak Besa Kule mağazaları sayesinde, bölgedeki eksikliği gidereceğiz. Ayrıca yeni konsept sayesinde Ankara’da öncü olacağımıza da inanıyoruz.”



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri