28 / 04 / 2024

Sarıyer'in Bahçe'sinde yaşam başladı! 750 bin TL'ye!

Sarıyer'in Bahçe'sinde yaşam başladı! 750 bin TL'ye!

İstanbul'un finans merkezi olan Maslak'a olan yakınlığıyla dikkat çeken Terrace Bahçe projesinde oturum geçtiğimiz Şubat ayında başladı. Az katlı butik site konsepti ile hayata geçirilen Terrace Bahçe'de satışı devam eden 9 konut bulunuyor


İstanbul'un finans merkezi olan Maslak'a olan yakınlığıyla dikkat çeken Terrace Bahçe projesinde oturum geçtiğimiz Şubat ayında başladı. Az katlı butik site konsepti ile hayata geçirilen Terrace Bahçe'de satışı devam eden 9 konut bulunuyor. Terrace Bahçe sakinleri bir taraftan doğanın içinde doğal yaşamın tadını çıkarırken, diğer taraftan da güvenli ve huzurlu bir site yaşamının konforunu yaşayabiliyorlar

Projenin adı: Terrace Bahçe.
Projenin lokasyonu: Sarıyer - Zekeriyaköy
Yapan şirket: İnanlar A.Ş.
Satış pazarlama sorumlusu: Aybike Hepşen.
İnşaata başlama tarihi: Ocak 2010.
İnşaatı bitirme tarihi: Şubat 2011.
Toplam arsa alanı: 4 bin 90 metrekare.
Toplam inşaat alanı: 14 bin metrekare.
Sosyal donatılar: Terrace Bahçe'de açık havuz, fitness center, sauna, güneşlenme terasları yer alıyor.
Satılabilir alan: 10 bin 293 metrekare.
Konut sayısı: 76.
Konut bilgileri: Alanları 56 ile 259 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunuyor.
Projenin en düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 4 bin 500 TL - 5 bin TL.
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: Satışı devam eden 3+1 ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi 9 dairenin fiyatları 750 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor.
Ödeme koşulları: Bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Geniş ödeme seçenekleri ile her müşterinin talebi ve isteği doğrultusunda kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor.
 
Projedeki binaların kat yüksekliği: 4 katlı.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 225.
Projenin ayırt edici özelliği: Terrace Bahçe projesi inşa edildiği bölgenin bir ihtiyacına yanıt verdi. Terrace Bahçe, son dönem yüksek talep alan küçük üniteli yapılaşma hemen hemen yok denecek kadar az olan bölgedeki ilk küçük üniteli, az katlı butik site konsepti ile diğer projelerden ayrılıyor. Konut sahiplerine müstakil ev konforu da sunan Terrace Bahçe, konseptinin yanı sıra tasarımı ve konumu itibariyle de önem kazanıyor. Dairelerde tüm camlar sakinlerinin doğanın keyfine varmaları ve günışığından tam yararlanmaları amacıyla yere kadar tasarlanan Terrace Bahçe, bölgede emsali olmayan 4 cephesi açık ve aydınlık, fonksiyonel bir proje.
Projede anneler için neler var: Terrace Bahçe'de anneler için çocukları ve komşularıyla birlikte keyifli zamanlar geçirmeleri için tasarlanmış açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları fitness center ve sauna bulunuyor.
Projede babalar için neler var: Babalar iş stresini projenin sosyal alanlarında bulunan fitness center, açık yüzme havuzu gibi aktivite alanlarında atabiliyorlar. Bunun yanı sıra bölgedeki ekolojik beslenme, denize yakınlık ve doğa sporları gibi doğa kaynaklarından yararlanma olanağı sunuluyor.
Projede çocuklar için neler var: Terrace Bahçe projesinde büyüyecek çocuklar yüzme havuzu ve çocuk parkında keyifli zaman geçirebiliyorlar.
Projede aileler için neler var: Yüzme havuzu, fitness center, sauna, orta bahçe, çocuk oyun parkı, çok amaçlı ortak kullanım salonu.
Projeye en yakın anaokulu: 500 metre mesafede 3 tane anaokulu ve kreş var.
 
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Özel Doğa Koleji  600 metre, Özel Fevziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Kampusu ve Özel Yüzyıl Işıl Lisesi 1.5 kilometre, Özel Bahçeköy Açı Lisesi ise 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın devlet okulu: Firuzan Kemal Demironaran Lisesi 3 kilometre mesafede bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Sarıyer Devlet Hastanesi ve Özel Amerikan Hastanesi Aile Polikliniği'nin uzaklığı 1 kilometre.
En yakın alışveriş merkezi: Zekeriyaköy'de bulunan Migros'a 1 kilometre, İstinye Park'a  ise 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Havaalanlarına olan uzaklığı: Atatürk Havalimanı'na 45 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 60 kilometre mesafede bulunuyor.
Anayollara olan uzaklığı: TEM'e 9, Zekeriyaköy kavşağına 3, Sarıyer'e 3, Bahçeköy'e 5, Maslak'a 10 km uzaklıkta.
Projenin mimarı: Adnan Kazmaoğlu.
 

0212 342 12 10

www.inanlarinsaat.com.tr

http://www.terracebahce.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız

Sinem Öztürk

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı