20 / 04 / 2024

Ataköy Marina Park Residence projesinde yaşam başladı! Kiralık rezidansların metrekaresi 35 Euro!

Ataköy Marina Park Residence projesinde yaşam başladı! Kiralık rezidansların metrekaresi 35 Euro!

Marina Park mağazalar sokağı ile alışveriş alışkanlıklarına yeni bir bakış açısı kazandırırken; Marina Park Residence, lüks ve konforun yanı sıra sosyal ve sportif olanakları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.


Dati Yatırım Holding’in 26 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği son projesi Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence’de yaşam başladı. Marina Park mağazalar sokağı ile alışveriş alışkanlıklarına yeni bir bakış açısı kazandırırken; Marina Park Residence, lüks ve konforun yanı sıra sosyal ve sportif olanakları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

 

Dati Yatırım Holding’in İstanbul Ataköy’ün çehresini değiştiren projesi Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu, Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü A. Serdar Çıtak ve Dati Yatırım Holding Yatırım ve Proje Koordinatörü Yalçın Dülger’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda basına tanıtıldı.

 

Yiyecek içecek mekanları, eğlence-yaşam alanları ve denize sıfır konumuyla Türkiye’nin en benzersiz projeleri arasında yer alan Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence’da 12 bin metrekare kapalı, 8 bin metrekare açık olmak üzere toplam 20 bin  metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Yaklaşık 26 milyon dolar maliyetle inşa edilen Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, Ataköy’ün denize en yakın yaşam alanı olma özelliğine sahip.

 

Alışveriş alışkanlıklarınız değişecek

 

Ataköy Marina Park, mağazalar sokağı ile alışveriş alışkanlıklarına yeni bir bakış açısı kazandırırken, cafe ve restoran alanları ile iş dünyası ve özel yemeklerin yeni adresi olmayı hedefliyor. Turizm, denizcilik ve alışveriş sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlaması beklenen Marina Park, bölgenin yeni yaşam ve çekim merkezi olmaya da aday. Ziyaretçilerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği Marina Park, bünyesine kattığı birbirinden ünlü cafe, restoran, tekstil ve diğer markalar ile alışveriş ile eğlencenin yeni buluşma noktası. Sade, modern ve doğaya uyumlu mimarisiyle bölgeye farklı bir soluk getiren Marina Park, ziyaretçilerine İstanbul un eşsiz güzelliklerini sunuyor. Proje kapsamında Galleria Alışveriş Merkezi nden aynı kompleks içinde yer alan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel in eşsiz spor olanaklarına kadar sosyal yaşamı zenginleştirecek her detay, sakinleriyle buluşmayı bekliyor.

 

Marina Park Residence’da lüks ve konfor bir arada

 

Yatırımın bir diğer parçası panaromik deniz manzaralı Marina Park Residence ise sunduğu lüks ve konforu ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek. Sosyal ve sportif olanaklarıyla ihtiyaç duyulan tüm konforu sunan Marina Park Residence’da 20 rezidans yer alıyor. Proje, 70 metrekareden başlayan büyüklükte 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı seçenekler sunuyor. Tüm rezidansların ortak özelliği misafirlerini denizle buluşturacak eşsiz terasları. Akıllı ev konseptiyle tasarlanan Marina Park Residence larda alıcıların rezidansları kendi tarzlarına ve önceliklerine göre şekillendirebilmeleri için dekorasyonlu ve dekorasyonsuz seçenekleri de düşünülmüş durumda.

 

“İstanbul Boğazı’nın ardından en iyi yaşam alanı”

 

Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu, Bakırköy halkına denizi sevdirmek ve bölgeye farklı bir hava kazandırmak için gerçekleştirdikleri Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence’ın inşası öncesi 65 armatörün bir araya gelerek bir beyin fırtınası oluşturduklarını ve mimarlarıyla da bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Süvarioğlu, “2004 yılında 200 milyon dolara devraldığımız Ataköy’deki komplekse söz verdiğimiz gibi yatırım yapmaya devam ediyoruz. İştiraklerimiz Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’e 60 milyon dolar, Galleria’ya da 20 milyon dolar yatırım yapmıştık. Şimdi ise Türkiye’nin ilk beş altın çıpalı marinası Ataköy Marina’da Marina Park ve Marina Park Residence projesine 26 milyon dolarlık yatırım yaptık. Özellikle tüketim alışkanlıklarına yeni bakış açımızı yansıtan alışveriş meydanı, projemizin en değer verdiğimiz kısmı. Ataköy Marina Park ve Marina Park Residence, bizce İstanbul Boğazı’nın ardından en iyi yaşam alanı olacak. Proje boyunca tüm gücümüzle bunun için çalıştık.”

 

212 559 98 11

http://www.marinaparkatakoy.com/tr/index.aspx



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri