19 / 04 / 2024

Antalya'da Hazine arazileri satışta!

 Antalya'da Hazine arazileri satışta!

Antalya Defterdarlığı Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan toplam 49 bin 181 metrekarelik 18 adet taşınmaz malın açık teklif usulü ile bu ay ihaleye çıkarılacağını açıkladı...



Defterdarlık açıklamasında, Alanya'da Güney Köyü'nde 3, Hacımehmetli Köyü'nde 2 adet taşınmazın 26 Aralık'ta Alanya Milli Emlak Müdürlüğü'nde, Döşemealtı'nda imar planında konut alanında kalan Dağbeli Mahallesinde 1 taşınmazın Hazine hissesine isabet eden kısmı, ayrıca Yeniköy Mahallesinde 2, Yeşilbayır Mahallesinde 1 taşınmazın 27 Aralık'ta Antalya Defterdarlığı İhale Salonunda satışa çıkarılacağı belirtildi. 


Kepez'de imar planında konut alanında kalan Varsak Mahallesinde 3, Yeni Mahalle Mahallesinde 2, Zeytinköy Mahallesindeyse imar planında ticaret alanında kalan 1 adet taşınmaz olmak üzere toplam 6 adet taşınmaz 27 Aralık'ta açık teklif usulü ile Antalya Defterdarlığı İhale Salonunda satışa çıkarılacak. 


Muratpaşa'da imar planında konut alanında kalan Güzeloba Mahallesindeki bir taşınmazın Hazine hissesine isabet eden kısmı, aynı mahalledeki bir başka taşınmaz ile Konyaaltı'ndaysa Uçoluk Köyü'nde bulunan 1 adet taşınmaz da yine 27 Aralık'ta Antalya Defterdarlığı İhale Salonunda satışa çıkarılacak. 


İhalesi yapılacak olan Hazine taşınmazları ile ilgili gerekli bilgiler Antalya Defterdarlığı'nın resmi web sitesi olan (www.antalyadefterdarligi.gov.tr) adresinde ve Batı Antalya Emlak Müdürlüğü, Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü ve Alanya Milli Emlak Müdürlüğü'nden edinilebilir. 


Antalya Kemer Gözcü Gazetesi