19 / 04 / 2024

Akbank Büyük Kırmızı Ev kampanyasıyla kiracılar bayram edecek!

 Akbank Büyük Kırmızı Ev kampanyasıyla kiracılar bayram edecek!

Akbank Büyük Kırmızı Ev'in ağustos ayına özel ''Bayram Kampanyası'', ''kira öder gibi'' ev sahibi olma olanağı sunuyor


     Akbank, konut kredilerindeki çalışmalarını yürüttüğü markası Büyük Kırmızı Ev kapsamında ''Bayram Kampanyası'' düzenledi. Herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasını amaçlayan Bayram Kampanyası, kredi kullanıcılarına düşük faiz, düşük taksit ve dosya masrafı indirimi olanakları sunuyor. 

     Akbank Büyük Kırmızı Ev Bayram Kampanyası kapsamında, dileyenler 50 bin lira kredi için, 10 yıl vadede 728 lira aylık taksit ödeyerek yeni evlerine kavuşabilecekler. Kampanyada, 100 bin lira kredi tutarı için, 10 yıl vadede aylık taksit ise 1.456 lira olacak. Kampanya dahilinde kredi kullanacaklar, aynı zamanda yüzde 20 indirimli 1.000 lira dosya masrafından da yararlanabilecekler. 

     Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, bayram öncesi düzenledikleri kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere çifte bayram yaşatmayı amaçladıklarını vurguladı. 

     Büyük Kırmızı Ev ''Bayram Kampanyası'' ile kredide tutar sınırı gözetmeksizin, 1-5 yıl arası vadelerde yüzde 1,02, 6-10 yıl vadelerde yüzde 1,03 faiz oranı uygulandığına işaret eden Tözge, bayram kampanyası kapsamında bireylerin düşük taksit tutarları ile kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini, böylece bayramı yeni evlerinde karşılayabileceklerini belirtti. 

     Tözge, ''Akbank olarak konut kredilerindeki çalışmalarımızı Büyük Kırmızı Ev markası altında yürütüyoruz. Büyük Kırmızı Ev, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile konut kredisi müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet veriyor. Konut kredilerine özel web sitesi ve çağrı merkezi ile Büyük Kırmızı Ev ile, ev sahibi olmak isteyenlerin tüm sorularına yanıt bulmasını ve kredi başvurularını evlerinin rahatlığında yapmalarını amaçlıyoruz'' ifadelerini kullandı. 

AA