26 / 04 / 2024

Lal Rezidans Söylemez İnşaat tarafından Denizli'de yükseliyor!

 Lal Rezidans Söylemez İnşaat tarafından Denizli'de yükseliyor!

İnşaat sektöründe A+ lüks projeler yaratan Söylemez Mimarlık ve İnşaatın Denizli’nin yeni yüzü Lal Rezidans’ın sunduğu seçkin ayrıcalıklar yoğun ilgi görmeye devam ediyor...


Denizli’de 2001 yılından itibaren farklı projeler gerçekleştiren ve lüks konutlar inşa eden Söylemez Mimarlık ve İnşaat’ın 5 adet loft, 49 adet 3+1 daire ve mağazalardan oluşan Lal Rezidans Projesi farklı mimari çözümleri ile dikkat çekiyor. 


Toplam 2 blokta bulunan 54 daire ve mağazalardan oluşan proje ile alışveriş ve yaşam kompleksi bir arada yer alıyor. İş, yaşam, eğlence ve alışverişin bir arada olduğu yaşam tarzını Denizli’ye getiren Lal Rezidans; özel olarak projelendirilmiş iç mimari tasarımı ile göz kamaştırıyor. 


İnşaat kalitesi, peyzaj düzenlemesi, satış ve sonrası hizmetlerinden profesyonel rezidans yöneticiliği hizmetlerine kadar koşulsuz konforu sağlayacak ve her türlü ihtiyacı karşılayacak her ayrıntının planlandığı LAL Rezidans Denizli’nin lüks konutlarda yaşam anlayışını değiştiriyor.


Ana faaliyet alanı mimarlık olan Söylemez Mimarlık ve İnşaat profesyonel kadrosu ile bugüne kadar sektörde gerçekleştirdiği farklı ve özgün projelerle lüks konut üretimine devam ederken; şehir merkezlerinde ulaşım ve toplu taşıma problemi olmayan arazilerde müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu projeler üretmeyi hedefliyor. 


Söylemez Mimarlık ve İnşaat Kurucusu Merter SÖYLEMEZ “Denizli’nin yeni yüzü olarak planladığımız Lal Rezidans Projemizin bu kadar yoğun ilgi görmesinden mutluluk duyuyoruz. Sosyal ve sportif imkanları olan, belirli bir hayat tarzını sağlayan siteler günümüzde daha fazla ilgi çekiyor. Artık tasarım, mimari, konfor ve kalite çok önemli. Bu nedenle projelerimiz de herkesin beklentisini ve ihtiyacını karşılayabilecek teknik çözümler ortaya koyuyoruz.


Yola çıktığımız günden itibaren her projemizde tüketici tercih ve beklentilerine yönelik uygulamalar gerçekleştirdik. 


Lal Rezidans sınırların kalmadığı günümüzde yerel kimliğimiz ile dünya trendlerini ortaya koyduğumuz bir projedir. Bütün ayrıntılarını incelikle planladığımız projede kullanılan her malzemeyi de büyük bir özel ile seçtik. Zaman zaman kullanmayı planladığımız malzemeyi bulamadık ve büyük araştırmalar yaptık. Yaptığımız araştırmaların sonucunu üretime dönüştürdük. Tek hedefimiz her şeyin en mükemmelini ortaya koyarak ve en yaşanılabilir hayatı sunmak. Konutların yanı sıra projede yer alan mağazaların yüksek kazanç getireceğine inanıyoruz. Amacımız her geçen gün Denizli’nin kimliğine yön verecek projeler geliştirmeye devam etmek.”


www.soylemezmimarlik.com.tr

0258 262 02 82 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri