26 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı Mayıs'ta hizmete giriyor!

Ordu-Giresun Havalimanı Mayıs'ta hizmete giriyor!

Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesine ilişkin, "Mayıs avı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi...


Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesine ilişkin, "Mayıs avı sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız" dedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Şener, soruları yanıtladı. Şener, projenin devam ettiğini belirtti. Alt yapının bittiğini ve üst yapıda inşaatın sürdüğünü ifade eden Şener, projenin başlamasmda emeği geçenlere teşekkür etti. Ordu-Giresun Havalimanı isminin değiştirilmesi için bazı isimlerin ortaya atıldığını ancak bu isimlerin bir süre sonra kabul görmediğini anlatan Şener, şimdilik proje adının Ordu-Giresun Havalimanı olarak geçtiğini söyledi. Şener, şunları kaydetti: "Bilindiği üzere bu projenin resmi açılış tarihi 15 Mart olarak verildi. 

Ama projenin ekipmanlarıyla ilgili yeni teknolojiden faydalanılmak istenildi. Bundan dolayı yeni ekipmanların imalatı ile ilgili gecikme olabilir. Ama biz şunu rahatlıkla. söyleyebiliriz Mayıs sonunda tarifeli seferlerle uçmaya başlayacağız."


Günboyu



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri