26 / 04 / 2024

Sundance Residences & Boutique Hotel'de 105 bin Euro'ya!

Sundance Residences & Boutique Hotel'de 105 bin Euro'ya!

Bodrum'da inşa edilen Sundance Residences'ta; konut fiyatları 105 bin Euro ile 769 bin Euro arasında değişiyor


Mayıs 2012’de yaşamın başlayacağı Sundance Residences & Boutique Hotel, 9 bloktan oluşuyor. 4 bin metrekarelik özel kumsalının yanı sıra, konumu ve peyzajıyla da benzersiz olan Sundance, sunduğu otel konforu ile dört mevsim yaşamanızı mümkün kılıyor. Dileyen daire sahipleri, tatil dışı zamanlarda boş kalan konutlarını, tesis içinde bulunan Sundance Boutique Hotel’e kiralayarak ikinci bir kazanç elde edebiliyorlar. Sundance Residences ta; konut fiyatları 105 bin Euro ile 769 bin Euro arasında değişiyor.

Turgutreis’e iki, Bodrum Havaalanı’na da 55 kilometre mesafede bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, rezidans sakinlerine dairelerinin konfor ve sıcaklığında 5 yıldızlı otel hizmetlerini opsiyonel olarak sunuyor. 

Projede,muhteşem günbatımı manzaralı terasta bulunan alakart restoran ve ayrıca uluslararası yemek seçenekleriyle ana restoran, kapalı yüzme havuzu, masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, çocuk kulübü, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet havuz bar ve 3 adet tenis kortu mevcut. Mevsim farkı olmaksızın yaşamın mümkün olduğu Sundance Residences & Boutique Hotel’in kendine özel 4 bin metrekare kumsalı da bulunuyor. 1+1 67 metrekareden, 4+1 220 metrekareye kadar 24 farklı daire tipi bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, denize olan sıfır konumu, site içerisinde kot farkının olmaması ve her blokta asansör olması nedeniyle ileri yaş gruplarının tesis içerisinde rahat dolaşımına da imkan sağlıyor. 

Bozatlı International’ın (www.bozatli.com) yıllardır süregelen turizm, otel işletmeciliği ve inşaat sektöründeki tecrübeleri ışığında, hayata geçirilen Sundance Residences & Boutique Hotel’de, Bodrum’da seçkin konut projeleri gerçekleştirmiş Avrupa Nostra ödüllü Mimar Dr. Mehmet Alper’in mimari imzası ve Arketipo Design’in iç mimari imzası bulunuyor.Günümüzün en ileri inşaat teknolojileri kullanılarak inşa edilen Sundance Residences & Boutique Hotel, gerek tüm yıl, gerekse de yaz veya hafta sonu tatilleri için değerlendirilebilecek seçenekleriyle de yatırım amaçlı alıcılar için cazip hale geliyor. Bozatlı Internati onal’ın (www.bozatli.com) otelcilik tecrübesi ile sektörde yine bir öncülük yapıyor ve “Al ve Kirala Yatırım Programı” ile yatırımcılara kazanç yaratacak bir model sunuyor. Yıllardır Türk turizminin göz bebeği ve son yıllarda da dünya turizm pazarının yükselen yıldızı olarak adlandırılan Bodrum’daki projede alacağınız dairenizi, dilerseniz Sundance Boutique Hotel’e kiralayıp iki kez kazanabiliyorsunuz.

 

Bodrum Proje Adresi & Satış Ofisi 

 

Şevket Sabancı Cad. No: 92     

 

Turgutreis / Bodrum  

 

Tel : 0 252 382 2999     

 

Fax : 0 252 382 0389     

 

İstanbul Satış Ofisi 

 

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel

 

Mahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad No:35

 

Bağcılar / İstanbul

 

Tel : 0 212 445 5577

 

Fax : 0 212 604 1597

 

www.sundanceresidences.com